Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/860 anonim ***** válasza:
Kérdező, rajtad látom az értelem szikráit, ezért ide írok valamit. Amit fogadtass el magaddal, az az, hogy NEM A KÜLSŐD MIATT UTASÍTANAK EL! Azért, mert csúnya vagy, semmivel nem vagy kevesebb ember. A baj az, hogy Te nem hiszed el magadról, hogy jó pali vagy. Ez a bukta benne. Szerintem Te úgy mész oda a lányokhoz, hogy azt gondolod, hogy felsőbbrendű lények. Gondold azt, hogy ők az alsóbbrendűek, és Te teszel szívességet azzal, hogy odamész. Bonyolultabb, mint hangzik, de az alapképlet ez. Leírjam neked az én történetem?
2013. febr. 8. 09:39
 342/860 anonim ***** válasza:

Akkor Lamborghinivel mennék csajozni, jogsi nélkül.

Visszatérve a nyugdíjra: az én szüleim nem voltak pártfunkcionáriusok, mint a tieid, hogy zsíros nyugdíjat kapjanak, amúgy anyámnak még 15 éve van a nyugdíjig.

-Fiatalabb vagyok szerintem jóval, mint te, a szüleim még mindig dolgoznak, velem együtt.

Honnan veszed, hogy pártfunkcionáriusok, semmi ilyesmiről nem volt szó, megint hülyeségeket írsz...

Az a vonat bizony nagyon rossz munkát végzett... Nem akarod befejezni? Mindenkinek jobb lenne.

Amúgy meg, ha nem akarsz gazdag embereket még tovább gazdagítani, minek használod a netet? De komolyan.. Mert hacsak nem lopod valakitől a wifit, ami ugyanakkora gáz, mint a képmutatásod, akkor fizetsz érte egy szolgáltatónak. Ez is képmutatás...

2013. febr. 8. 09:44
 343/860 anonim ***** válasza:

"Te komolyan azt gondolod, hogy egy nő olyan sokat ér, hogy megéri harcolnom érte?"

Akkor miért is rinyálsz itt a gyk-n, hogy nincs nőd?

2013. febr. 8. 09:45
 344/860 anonim ***** válasza:

"Mert hacsak nem lopod valakitől a wifit, ami ugyanakkora gáz, mint a képmutatásod, akkor fizetsz érte egy szolgáltatónak. Ez is képmutatás..." - nyilvános wifi-n netezek.

"Akkor miért is rinyálsz itt a gyk-n, hogy nincs nőd?" - ti rinyáltatok itt 30 oldalon keresztül, hogy jaj nem dolgozik, jaj a mutterjáékkal él stb.

2013. febr. 8. 09:50
 345/860 anonim ***** válasza:
Helike, Te magadat amúgy egy tájékozott embernek tartod? Tehát olyannak, aki a világ dolgaival képben van?
2013. febr. 8. 09:52
 346/860 anonim ***** válasza:

Helike, ki rinyál? Gondolod, hogy engem pl. egyetlen másodpercig is érdekel, hogy van-e munkád vagy lesz-e nőd? Vagy hogy egyáltalán megéled-e a holnapot? Nem érdekel, mint ahogy te sem.

30 oldalon keresztül megy a sírás, hogy egyesek nem találnak maguknak senkit. Mi rávilágítottunk ennek valószínű okaira. Ezzel kezdetek, amit akartok, ti dolgotok.

2013. febr. 8. 10:00
 347/860 anonim ***** válasza:
"egyesek nem találnak maguknak senkit. Mi rávilágítottunk ennek valószínű okaira" - én is rávilágítottam, erre nekiálltatok rinyálni.
2013. febr. 8. 10:15
 348/860 anonim ***** válasza:
Semmire nem világítottál rá, csak elkezdted bizonygatni, mennyire életképtelen és értéktelen vagy, mindezt 30 oldalon keresztül.
2013. febr. 8. 10:20
 349/860 anonim ***** válasza:
Persze, igazad van. Egyedülléted oka nem az, hogy akkora s.ggfej vagy, amekkorát a világ még nem prdukált, hanem az a tény, hogy kivétel nélkül minden nő r.banc és hazug. Tudod, attól, hogy ezt leírtad, mi még nem leszünk r.bancok és hazugok, neked viszont továbbra sincs nőd. Sz@r ügy.
2013. febr. 8. 10:21
 350/860 anonim ***** válasza:
Nevetséges vagy. Mutogatni, azt tudsz. Értelmes véleményt gyakorlatilag tőled semmiről nem hallottunk. Szűk látókörű fröcsögést viszont a világ minden részéről. Ennyi.
2013. febr. 8. 10:22
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!