Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/860 anonim ***** válasza:

"Ismétlem, van ronda srácoknak nője"

Van, de nem általános.

Én egy ilyet láttam életemben, a vonaton. Aránylag csinos nője volt. A manusz pedig 150 kg körül volt, izzadságfoltokkal, úgy szuszogott, mint Darth Vader, a haja olyan volt, mint a csepű, zsíros, össze volt fogva lófarokba, és amíg a csaj bealudt a vonaton, addig a pasi levette a karóráját, és az alápállott karját nyalogatta (lehetett látni a kékes színű Fusarium-telepeket a karján az óra alatt), aztán kipiszkálta az óraszíjából a szöszöket, és megette. Aztán amikor felébredt a csaj, smúzoltak.

Szóval ezt az egy esetet láttam, többet azóta se, azelőtt se.

2013. febr. 8. 12:13
 402/860 anonim ***** válasza:

Nekem nem egy előnytelen külsejű pasim volt (rondát szándékosan nem írok, mert ti azt azonosítjátok az igénytelennel valamiért.. ) és már korábban is mondtam, mindegyikben az volt a közös, hogy humoros, nyílt, jóarc, kedves, aranyos srácok voltak.

Bennetek ez nincs meg.

Ezért nincs senkitek és maradtok egyedül az életetek végéig. Egy darab jó tulajdonsággal nem rendelkeztek.

2013. febr. 8. 12:18
 403/860 anonim ***** válasza:
91%

"Ismétlem, van ronda srácoknak nője. Csak ti valamiért elhittétek, hogy nincs."

Valóban van. Ha gazdagok.

"Nekem nem egy előnytelen külsejű pasim volt (rondát szándékosan nem írok, mert ti azt azonosítjátok az igénytelennel valamiért.. ) és már korábban is mondtam, mindegyikben az volt a közös, hogy humoros, nyílt, jóarc, kedves, aranyos srácok voltak."

Akkor azok valójában átlagosak voltak, ti őket is lerondázzátok.

"Egy darab jó tulajdonsággal nem rendelkeztek."

Ezt biztosan meg tudod mondani az alapján, amit egy témában ide írunk. Egyébként te nem 73%-os voltál még nemrég? Felismerni véllek a kedvességedről :)

2013. febr. 8. 12:20
 404/860 anonim ***** válasza:
"Egyébként te nem 73%-os voltál még nemrég?" - Az egy másik szépasszony.
2013. febr. 8. 12:22
 405/860 anonim ***** válasza:

"Ismétlem, van ronda srácoknak nője. Csak ti valamiért elhittétek, hogy nincs."

Valóban van. Ha gazdagok.

-egyik sem volt gazdag.

"Nekem nem egy előnytelen külsejű pasim volt (rondát szándékosan nem írok, mert ti azt azonosítjátok az igénytelennel valamiért.. ) és már korábban is mondtam, mindegyikben az volt a közös, hogy humoros, nyílt, jóarc, kedves, aranyos srácok voltak."

Akkor azok valójában átlagosak voltak, ti őket is lerondázzátok.

-nem átlagosak voltak.

Átlag alattiak külsőben, belsőben pedig átlag felettiek, olyan szinten, amit ti sosem fogtok felérni...

"Egy darab jó tulajdonsággal nem rendelkeztek."

Ezt biztosan meg tudod mondani az alapján, amit egy témában ide írunk. Egyébként te nem 73%-os voltál még nemrég? Felismerni véllek a kedvességedről :)

- az alapján, ahogy itt nyilatkoztok simán le lehet szűrni, hogy külsőben is és belsőben is semmi sincs bennetek, ami miatt érdemesek vagytok mások szeretetére.

Ezért van az, hogy max az anyukátok mondja nektek, de az más, egy anyának mindig a gyermeke mindig is a legszebb és legokosabb lesz.

Majd ha olvasok tőletek valami pozitívat is a témában, akkor elhiszem, hogy értékesek vagytok. Addig viszont nem. Nincs bennetek szerethető.

2013. febr. 8. 12:24
 406/860 anonim ***** válasza:

"Átlag alattiak külsőben, belsőben pedig átlag felettiek, olyan szinten, amit ti sosem fogtok felérni..."

Lehet h az általatok észrevett férfiak között átlag alattinak számítottak, viszont ti nők a ronda férfiakat észre se veszitek. Tehát összességében minimum átlagosak voltak.

"az alapján, ahogy itt nyilatkoztok simán le lehet szűrni, hogy külsőben is és belsőben is semmi sincs bennetek, ami miatt érdemesek vagytok mások szeretetére."

És még csodálkozol, h felszínesnek tartunk titeket?

2013. febr. 8. 12:29
 407/860 anonim ***** válasza:

"Átlag alattiak külsőben, belsőben pedig átlag felettiek, olyan szinten, amit ti sosem fogtok felérni..."

Lehet h az általatok észrevett férfiak között átlag alattinak számítottak, viszont ti nők a ronda férfiakat észre se veszitek. Tehát összességében minimum átlagosak voltak.

-Nem láttad őket, fogalmad sincs róla, nincs igazad.

"az alapján, ahogy itt nyilatkoztok simán le lehet szűrni, hogy külsőben is és belsőben is semmi sincs bennetek, ami miatt érdemesek vagytok mások szeretetére."

És még csodálkozol, h felszínesnek tartunk titeket?

-Nem felszínesség, ha az alapján ítéllek el, amilyennek belsőleg mutatod magad.

2013. febr. 8. 12:33
 408/860 anonim ***** válasza:

"Nem láttad őket, fogalmad sincs róla, nincs igazad."

Valóban nem láttam őket, tehát abban se lehetek biztos, h igazat mondasz. Gyanítom, h nem.

"Nem felszínesség, ha az alapján ítéllek el, amilyennek belsőleg mutatod magad."

Az alapján ítélsz el, h vmiben nem értünk egyet. Ez viszont már felszínesség.

2013. febr. 8. 12:35
 409/860 anonim ***** válasza:

"Nem láttad őket, fogalmad sincs róla, nincs igazad."

Valóban nem láttam őket, tehát abban se lehetek biztos, h igazat mondasz. Gyanítom, h nem.

-megint csak a hazugozás, amikor igazam van. Mutassak képet? Szeretnéd?

"Nem felszínesség, ha az alapján ítéllek el, amilyennek belsőleg mutatod magad."

Az alapján ítélsz el, h vmiben nem értünk egyet. Ez viszont már felszínesség.

-Nem. Az alapján ítéllek el, amilyen vagy. És ez nem felszínesség.

Egyik srác sem úgy jött oda, hogy "ronda vagyok és alacsony, biztosan nem kellek neked, de azért próbálkozom, de mindegy, mert ha mégis tetszem, akkor is csak hazudsz, mert egy felszínes pénzéhes r.ibanc vagy, ahogyan minden nő".

Hanem: "Ne haragudj, ha zavarlak, de nem tudtam nem észre venni a mosolyod, úgy érzem ez a legszebb dolog a mai napban.." és ez csak egy példa volt. Egy. a sok közül..

Kapcsolat lett belőle.

2013. febr. 8. 12:42
 410/860 anonim ***** válasza:
43%

"megint csak a hazugozás, amikor igazam van. Mutassak képet? Szeretnéd?"

Mutass!

"Nem. Az alapján ítéllek el, amilyen vagy. És ez nem felszínesség."

Az a felszínesség, h ennyiből tudni véled, milyen vagyok.

"Egyik srác sem úgy jött oda, hogy "ronda vagyok és alacsony, biztosan nem kellek neked, de azért próbálkozom, de mindegy, mert ha mégis tetszem, akkor is csak hazudsz, mert egy felszínes pénzéhes r.ibanc vagy, ahogyan minden nő".

Hanem: "Ne haragudj, ha zavarlak, de nem tudtam nem észre venni a mosolyod, úgy érzem ez a legszebb dolog a mai napban.." és ez csak egy példa volt. Egy. a sok közül..

Kapcsolat lett belőle."

Na ez már ordas nagy hazugság. Egy ronda pasit, ha csak így odamegy, minden nő elküld. Akár ilyen dumával, akár mással.

2013. febr. 8. 12:48
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!