Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/860 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, lehet, hogy szépséges belsővel jöttél a világra, de ami mára lett belőled, abba egy jóérzésű nő belepusztul.

Ha az életben valaha is társat akarsz találni, akkor sürgősen keress egy pszichológust, mert anélkül esélytelen. Nem érdekel, mitől lettél ilyen. A végeredmény tragikus, ezt elviselni senki sem fogja. Minél előbb szembenézel a tényekkel, annál jobb neked.

Tőlem megértésre ne számíts. Aki engem ismeretlenül lehazugoz és ler.bancoz, az egy valagbarúgást érdemel, nem megértést.

2013. febr. 8. 14:49
 442/860 anonim ***** válasza:

"A jobban kinéző emberek az élet más területein is sikeresebbek, ezt már kimutatták."

Légy szíves anyukádéknál reklamálni. Ők csináltak a világra.

2013. febr. 8. 14:51
 443/860 anonim ***** válasza:
91%
Brühühü, jaj, ez a ronda kártya látom mindig kijátszható!
2013. febr. 8. 14:52
 444/860 anonim ***** válasza:
Tudod, mi a vicces? Az, hogy már számtalanszor kiderült, nálatok a ronda egyenlő az igénytelennel. Mi lenne, ha kipróbálnád, milyen igényesen az élet?
2013. febr. 8. 14:54
 445/860 anonim ***** válasza:

"Ha az életben valaha is társat akarsz találni, akkor sürgősen keress egy pszichológust, mert anélkül esélytelen. Nem érdekel, mitől lettél ilyen."

Amíg nem voltam ilyen, addig is ugyanennyire esélytelen voltam, szal tök mindegy.

"Tudod, mi a vicces? Az, hogy már számtalanszor kiderült, nálatok a ronda egyenlő az igénytelennel. Mi lenne, ha kipróbálnád, milyen igényesen az élet?"

Az még viccesebb, h sose láttál, de tudod, h igénytelen vagyok. Főleg h nem vagyok, naponta fürdök, rendszeresen mosom a fogamat és a hajamat, sőt még borotvával is rendelkezem!

2013. febr. 8. 14:56
 446/860 anonim ***** válasza:
Nálad ez az igényesség? Hogy fürdesz?
2013. febr. 8. 15:02
 447/860 anonim ***** válasza:
#430: A fasiszta erőkultuszodra senki nem kíváncsi itt, húzzál a kuruc.info-ra fröcsögni, kb. az a színvonal.
2013. febr. 8. 15:03
 448/860 anonim ***** válasza:

"Nálad ez az igényesség? Hogy fürdesz?"

Akkor mondd meg, te mit értesz igényesség alatt!

2013. febr. 8. 15:07
 449/860 anonim ***** válasza:
100%

427: "Nem értik, h utóbbival inkább rosszat tesznek, mert lehet h van aki amiatt próbálkozik tovább, még több csalódás éri, és esetleg amiatt lesz öngyilkos."

Ha viszont valaki nem próbálkozik, akkor aztán tényleg nincs esélye kapcsolatra. Engem már 165-ször utasítottak vissza a rondaságom miatt, de ha alkalom adódik rá próbálkozom tovább (pont, ahogy ma is, megint megkaptam, hogy ronda vagyok, de ezt már eddig is tudtam :D). Most már nem érdekel annyira, ha elutasít egy lány, akkor elutasít. Legyen az az ő szegénységi bizonyítványa, hogy ha ennyire külső alapján ítél. De az élet minden területe ilyen, vagy megedződsz, vagy elbuksz végleg. Én elhatároztam, hogy akárhányszor is fogok elbukni, talpra állok majd mindig. És előbb utóbb úgy is össze fog jönni valami.

2013. febr. 8. 15:27
 450/860 anonim ***** válasza:
Hidd ezt, ha gondolod, de akkor örökös csalódás lesz az életed. Én úgy gondolom, h ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2013. febr. 8. 15:31
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!