Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"megint csak a hazugozás, amikor igazam van. Mutassak képet? Szeretnéd?"
Mutass!
-Parancsolj:
165 cm magas, 140 kg és nem izmos.
"Nem. Az alapján ítéllek el, amilyen vagy. És ez nem felszínesség."
Az a felszínesség, h ennyiből tudni véled, milyen vagyok.
-Simán. Semmirekellő, rágalmazó, hazug, szűk látókörű, besavanyodott és megkeseredett, értéktelen. Akinek sehogy semmi sem felel meg és csak a saját áligazságát képes elfogadni.
"Egyik srác sem úgy jött oda, hogy "ronda vagyok és alacsony, biztosan nem kellek neked, de azért próbálkozom, de mindegy, mert ha mégis tetszem, akkor is csak hazudsz, mert egy felszínes pénzéhes r.ibanc vagy, ahogyan minden nő".
Hanem: "Ne haragudj, ha zavarlak, de nem tudtam nem észre venni a mosolyod, úgy érzem ez a legszebb dolog a mai napban.." és ez csak egy példa volt. Egy. a sok közül..
Kapcsolat lett belőle."
Na ez már ordas nagy hazugság. Egy ronda pasit, ha csak így odamegy, minden nő elküld. Akár ilyen dumával, akár mással.
- Tádámm és megint. A srác, akiről linkeltem a képet, ő volt az. Állati aranyos volt. :)
Most bele fogsz kötni, hogy nem vékony, de ha meg vékony lenne, akkor abba kötnél bele..
Neked mindegy, csak az a lényeg, hogy úgy érezd neked van igazad. Ezt tőlem nem fogod megkapni. Mint ahogyan senki mástól sem.
Innentől viszont lesz@rom, hogy hogyan látod a dolgokat.
Az ilyen emberek semmit sem érnek.
"165 cm magas, 140 kg és nem izmos."
Vagy nem 165 cm magas, vagy nem volt a pasid, vagy végig csak átverted. Mindenesetre hozzám képest álompasi.
"Semmirekellő, rágalmazó, hazug, szűk látókörű, besavanyodott és megkeseredett, értéktelen. Akinek sehogy semmi sem felel meg és csak a saját áligazságát képes elfogadni."
Látod, én nem mondok ilyeneket rád, mert ennyiből nem tudhatom. Egyedül annyit tudhatok, h nem vagy őszinte.
"Neked mindegy, csak az a lényeg, hogy úgy érezd neked van igazad."
Nem úgy érzem, hanem tudom, akármit is hazudozol itt össze.
Én vagyok az influenzás némettanár, helike. Nem baj.
411-es, amit ezek a szerencsétlenek előadnak, az nem más, mint a kognitív disszonancia. Tankönyvi eset. Ha nekik nincs, akkor másnak sem lehet. Bárki bármit mond, hazugság, szándékos megtévesztés.
Mellesleg, elolvastam a belinkelt blogbejegyzést. Még egy idióta, aki a billentyűzetén nem lát túl. Nőt még ez sem látott. Roppant szórakoztató, ahogy gyártja az elméleteket rólunk, az igényeinkről, szellemi szintünkről.
Hát, ennek is csak a guminő marad.
"Látod..
Ennyit érsz.
semmit."
Sztem többet érek nálad, mert nem vagyok hazug és bunkó.
"Mellesleg, elolvastam a belinkelt blogbejegyzést. Még egy idióta, aki a billentyűzetén nem lát túl. Nőt még ez sem látott. Roppant szórakoztató, ahogy gyártja az elméleteket rólunk, az igényeinkről, szellemi szintünkről."
100x jobban ismer titeket, mint ti magatokat, az biztos.
Hozzád képest a legutolsó csöves hajléktalan is álom pasi..
De nyugodtan szórakoztasd magad.
57-es, tudod, mit? Rendben.
Hazug r.bancok vagyunk. Kivétel nélkül mindannyian. Az ilyeneket, mint te, levegőnek nézzük, arról ne is álmodj, hogy nőt kapsz valaha az életben.
És remélem, most már boldog vagy.
Egy mondatot nem érdemeltek. Sem itt, sem élőben.
Dehogy is nem. Mást sem csinálsz, csak hazudsz, bunkó vagy, általánosítasz, lehordasz mindenkit.
Kinek kellenél? Mégis... Azzal áltatod magad, hogy majd valaki megsajnál és ha neadjisten ilyen történne, azt is elküldenéd, hogy tuti hazudik. Lefogadom, még a szüleidnek sem kellesz.
"Hozzád képest a legutolsó csöves hajléktalan is álom pasi..
De nyugodtan szórakoztasd magad."
Ha jobban néz ki nálam, akkor valóban. Egyébként remekül elszórakozom rajtad, köszi :)
"Az ilyeneket, mint te, levegőnek nézzük, arról ne is álmodj, hogy nőt kapsz valaha az életben."
Igen, tapasztaltam már, h aki ronda, azt levegőnek nézitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!