Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/860 anonim ***** válasza:
Azért, mert ez más ronda férfiakra is igaz. Nézd csak meg, hányan írják még ezt rajtam kívül itt is, és még ki tudja hány van, aki nem jár ide!
2013. febr. 9. 15:41
 482/860 anonim ***** válasza:
Most azért, mert van még rajtad kívül 3 nyomorék, akik képesek telerinyálni az oldalt, az még nem téged bizonyít... Mert a nőknél sikeres ronda srácok nem jönnek ide rinyálni. De akkor nézd meg azt, hogy hányan írjuk még, hogy ronda srácnak lehet nője. Azt miért nem veszed észre?
2013. febr. 9. 15:44
 483/860 anonim ***** válasza:

Mivel elrendelni nem lehet, hogy a férfiszemmel is ronda férfiaknak is legyen barátnője, három lehetőség van.

1. Maradtok pár nélkül.

2. Megfizetitek a plasztikai sebészt.

3. Pénzt szereztek, hogy legyen nőtök.

Őszintén nem tudom, mit lehet még ehhez hozzátenni.

2013. febr. 9. 15:46
 484/860 anonim ***** válasza:

"Most azért, mert van még rajtad kívül 3 nyomorék, akik képesek telerinyálni az oldalt, az még nem téged bizonyít..."

Sokkal többen vagyunk, csak van aki gyakrabban ír, van aki ritkábban.

"Mert a nőknél sikeres ronda srácok nem jönnek ide rinyálni."

Mert nőknél sikeres ronda srácok nincsenek. Persze ha a gazdagokat nem számítjuk.

"De akkor nézd meg azt, hogy hányan írjuk még, hogy ronda srácnak lehet nője. Azt miért nem veszed észre?"

Észreveszem, csak jobban hiszek a saját szememnek, ahogy már írtam párszor. Azt miért nem veszed észre?

#483 Na ezzel én is egyetértek.

2013. febr. 9. 15:52
 485/860 anonim ***** válasza:
Igaz vagy nem, ha mi hazudunk honnan tudod hogy amit ők írnak igaz? A másik én azt kérdeztem TE mért nem vállalod fel a SAJÁT kudarcaid? Általánosításokba menekülsz, tömeg mögé bújsz a külsővel takarózol mert azon nem lehet változtatni. Ha lenne is, belső hibád (ami miatt a csajoknak nem kellenél) elismernéd? Kétlem, (mivel nem ismerlek nem lehetk benne biztos) de szinte kizártnak tartom hogy beismerd hisz akkor neked kellene tenni ellene és nem lehetne másokat hibáztatni. Biztonságosabb sáncok mögűl hadakozni az kétségtelen, de ha az életben sem így ismerkedsz nem csodálom hogy ez az eredmény. Nem azt mondom hogy kamikaze-nak kell lenni hanem ésszerűen kell csinálni a dolgokat.
2013. febr. 9. 15:56
 486/860 anonim ***** válasza:
Hagyjad IceQueen, fölösleges az egész. Azt ezen az oldalon már nagyon rég megtanultam, hogy ezeknek fölösleges bármilyen tanácsot is adni. Ú
2013. febr. 9. 16:01
 487/860 anonim ***** válasza:
Csak egyetlenegyszer szeretnék észérveket észérvekkel szembe állítani és intelligensen kiállni egy másik hasonlóan logikus érvelés ellen, de itt csak szűklátókörűség, álatalánosítás és ostoba sértett fiúcskák vannak, kezdek lemondani róla. Miért nem képesek az ilyen emberek észrevenni hogy maguk nehezítik meg az életüket? A felfogásukkal és a hozzáállásukkal.
2013. febr. 9. 16:08
 488/860 anonim ***** válasza:
Nem tanácsra várnak, csak panaszkodni akarnak. Itt legalább "meghallgatja" őket valaki.
2013. febr. 9. 16:08
 489/860 anonim ***** válasza:
Úi: ez nyilván az ellentáborra vonatkozott
2013. febr. 9. 16:10
 490/860 anonim ***** válasza:
488-ban kurv@ nagy igazság van. Itt végre kifröcsöghetik magukból a sok sz@rt.
2013. febr. 9. 16:14
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!