Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/259 anonim ***** válasza:
70%
#50 nem vagyok tökéletes, de nem csaltam meg soha senkit. Nem is hinnéd, milyen könnyű nem dugni senki mással, amikor kapcsolatban vagyok. Ha meg szar a kapcsolat? Képzeld, akkor szakítok, és nem más f@szàn pörgök, ezzel egy gyereket és két embert bántva. Ettől nem leszek jó ember, de ennél a k…nàl jobb, ah biztos.
jan. 29. 09:24
 52/259 anonim ***** válasza:
65%

Ja,tudjuk te mint hűtlen féreg szólalt fel.💩

jan. 29. 09:25
 53/259 anonim ***** válasza:
32%

51. Ó írni bármit lehet.

Ettől te sem vagy jobb ember mint a kérdező mert egyikőtökről sem tudok semmit csak amit leír.

Úgy pedig persze, hogy könnyebb nem félredugni ha nincs kivel.

Nem csak jó és szar kapcsolat létezik, többnyire köztes állapot van, ezért van a rengeteg megcsalás ha nem lenne egyértelmű...annyira nem szar, hogy kilépjen. Annyira nem jó, hogy élete végéig hűséges legyen.

A kapcsolatok zöme ilyen sok-sok év után.

És persze van amikor le is lépnek.

Ahogy a kérdező is tette.

Kérdés csak az, hogy te miért érzed magad jobban ha egy embert szarnak és k.rvának nevezel? Jobb kedved lesz tőle? Vagy azt hiszed mert te, Jolán azt mondod a gyakoriról akkor az úgy is van?

Érdekes mentalitás, egészségetekre.

jan. 29. 09:30
 54/259 anonim ***** válasza:
25%

Tévedsz 52-es.

Nem vagyok hűtlen, sosem voltam.

jan. 29. 09:31
 55/259 anonim ***** válasza:
66%

"Csak ámulok, hogy itt mennyi jóéletű, tökéletes szent lélek gyűlt össze és milyen könnyen hoznak ítéletet."

Akkor te miért beszélsz másokra? Utánozó kismajom vagy, vagy zavar, hogy nem értünk azzal egyet, hogy 6 hónapos baba mellől képesek voltak nemcsak kufircolni, de még "párkapcsolatba" is fogni?

jan. 29. 09:35
 56/259 anonim ***** válasza:
78%
#53 Akkor meséld már el kérlek, hogy ha tíz év után gyereket vállalt a fickó a feleségével, akkor hogyan fordulhatott elő, hogy alighogy megszületett a gyerek, ő már félrejár? Kötve hiszem, hogy pont most lett őrülten szerelmes a kérdezőbe.
jan. 29. 09:36
 57/259 anonim ***** válasza:
51%

55-ös.

Én egy ironikus megjegyzést tettem, mert vicces amit itt látok.

Nem sértegettem és ítéltem meg senkit.

Az pedig őszintén a legkevésbé sem érdekel ki mivel ért egyet.

Ahogy ti, úgy én is leírhatom a véleményemet, azért mert nem állok be a csordába k.rvázni a kérdezőt, nem azt jelenti, hogy egyet értek vele.

53-as.

Most komolyan, ne csináljunk már úgy mintha nem tudnánk, hogy RENGTETEG pár/vagy az egyik fél abban látja a párkapcsolata megoldását, hogy szül egy gyereket...na meg 10 év után már amúgy is "ideje"van.

Nem ez az első olyan eset, hogy a gyerek nemhogy a kapcsolat megmentője hanem a szög a koporsóba sajnos.

A szerelem pedig általában nem szokta megkérdezni mikor érkezzen.

jan. 29. 09:45
 58/259 anonim ***** válasza:
51%

#53 nyilván, ha valaki a megcsalást és hazudozást tekinti alapnak, azt nehéz meggyőzni, hogy nem mindenki takonygerincű hazug féreg. Ez van, ha az ember saját magából indul ki 🤷🏻‍♀️

Én ezzel szemben soha nem csaltam meg senkit, egyetlen kapcsolatomban se kerestem mást, és igen, mélyen elítélem azt, aki nem szakít ha más kell, inkább hazudozik és bántalmazza ezzel a másikat. Mélyen elítélem, igazi csúszómászó az ilyen. És aki a pártját fogja, az se jobb. Az ilyeneknek kívánom, hogy pontosan azon menjenek keresztül, mint az, akit hülyére vettek, és bántottak. Pontosan ezt érdemlik.

jan. 29. 09:46
 59/259 anonim ***** válasza:
50%
#56 Márpedig van ilyen. Mi a férjemmel hasonló körülmények között kerültünk össze, és élete végéig együtt maradtunk. Egyik barátomat 15 év után, a 10 hónapos gyerek mellől dobta ki a felesége, és állt össze egy másikkal. Könnyű elítélni másokat, míg velünk nem történik meg.
jan. 29. 09:47
 60/259 anonim ***** válasza:
76%

"Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek."

Erre mit lehet reagálni? Hogy milyen jól tették, hogy 3 embert vágtak át? Oké. Nagyon jól csinálták elvégre legalább a kérdező exének nem kell vele tovább foglalkoznia.

De van egy hatalmas bibi: a férfi exe és a közös gyerekük mindig képben marad.

Ha el is mennek a világ másik végére annak a gyereknek a gyerektartást küldeni kell mert ha nem teszi meg akkor csücsülni fog. Úgyhogy már nem olyan idilli a szituáció hiszen kétlem, hogy el fognak menni több ezer kilométert és az a pénz ami közös lehetne elúszik amellett, hogy a gyerekkel, exfeleséggel tartja a kapcsolatot egyaránt.

Emeljük ki, hogy ha itt senki se írja mekkora gerinctelen kígyók akkor is tudják nagyon jól hogyan jöttek össze és a családtagok szintén.

Elő fog bukkanni a bizalom hiánya még akkor is ha nem ad rá okot egyik se közülük.

A megcsalás súlyos cselekedet és mindig vannak következményei.

A bizalom hiánya untig elég, de a múlt amit nem tudnak kitörölni csak tesz a lapátra.

Eleve vérzik az egész "kapcsolat" és el is fog vérezni hiába akarja valamelyik, illetve mindketten foltozgatni!

jan. 29. 09:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!