Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?
Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?
A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.
Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.
Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.
Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?
32 N
"Én csak azt mondtam, hogy ne itélkezzünk senki felett. BÁRKI kerülhet még ehhez hasonló helyzetbe, bármelyik szemszögből is."
Erre fel te ítélkezel az exnő felett úgy, hogy téged is megcsaltak. Te most ennyire hülye vagy, vagy te csaltad meg valamelyik exed? Még egyszer leírom hátha megérted, hogy SENKI SE BÁNJA, hogy együtt vannak. A többség azért ítéli el őket és nemcsak itt mert megcsalás történt és 6 hónapos babára se voltak tekintettel.
Ha te magasról teszel még egy ártatlan babára is akkor miért, mi jogon szeretnéd, hogy te rád tekintettel legyenek?
Ha nem lett volna arról szó igazság szerint, hogy amúgyis rezgett a léc mert már feltűnőek voltak és valaki úgyis fel nyomta volna őket el sem hagyták volna a partnereiket hanem éveken keresztül akár szeretők lettek volna. Gyanúsak voltak a párrjaiknak is és inkább színt vallottak majd szakítottak.
Persze, hogy nem lejtenek hastáncot mert a két féreg összeállt és a gyerek apa nélkül van. Egy mostohaapa sosem lesz az apja.
"Ha valaki elhagy egy nőt, egy fél éves gyerekkel, ott a probléma nem akkor és ott kezdődött."
Értem, szóval a kérdezőt nem szabad lehurrogni, se ringyónak nevezni (a párjával együtt), de az exnő a hunyó mert direkt kiszúrta a gumit, sőt leitatta a férfit, nem szedte a tabit és felcsináltatta magát. 🤡🤡🤡
Vagy mire gondoltál? Hogy a nő hibás mert ő rá marad a gyerek szóval gondolja meg kinek szül? 10 évig éltek együtt. Kiben bízzon ha nem benne? 👁️👄👁️
Természetesen az exfeleség a rossz és a kérdező az ártatlan bárányka aki csak szerelmes lett és amiatt mindenkire cseszve rá baszott. Szuper!
Éljenek a ringyók és ne a gyereket sajnáljuk, de főleg ne az exnejét mert ő tehet mindenről! 😂🙈💩
"Még egyszer leírom hátha megérted, hogy SENKI SE BÁNJA, hogy együtt vannak. A többség azért ítéli el őket és nemcsak itt mert megcsalás történt és 6 hónapos babára se voltak tekintettel."
Igen persze, hogyne :D
Az exet is biztos sokkal jobban érdekli, hogy megcsalták...az, hogy ott hagyták a babával semmiség.
Tul sok energiat fektettek egy kerdesbe.
Kerdezo, miert foglalkozol azzal, ki mit mond? Ha ti szeretitek egymast es boldogok vagytok, azzal kell foglalkozni, nem mas velemenyevel. Azt irod 2 eves sztori, aki ez ido alatt nem tudott ezen tullepni, annak biztos unalmas az elete, hogy a tietekkel foglalkozzon.
Egyebkent mennyire kicsi az a varos? Az en varosom 25ezres, kb evente 4-5 ilyen eset tortenik, senkinek nem rebben mar a szeme sem.
Mert akkor csalja inkább tovább még 18 éves nem lesz a gyerek? Jó, hogy nincsenek már együtt. De a megcsalás gusztustalan.
Amúgyis meg fogja csalni a kérdezőt is csak unja meg. Lehetőleg őt is felkoppintja és már kinn lesz az egyik gyerek szóval 2 gyerek mellől lép le. Mást nem érdemel ha olyan hülye volt, hogy hűtlenkedett vele.
102# Nem kell ennyire kisarkítani azt amit írtam. :)
De valószínüleg nem csak annyi az egész, hogy a kérdező egy rngyó a párja meg egy hűtlen f€sz. Ha a kapcsolatuk jó lett volna, nincs az a nő aki elvette volna a családjától. Ha meg rossz, minek kellett a gyerek?
Sajnos a való életben nem minden úgy történik mint a romantikus filmekben. A legtöbb embert megcsalják élete során, vagy ő lép félre. Viszont semmi nem történik ok nélkül soha, ezt kellene megérteni.
A félrelépés miatt hibás a kérdező, viszont ezt leszámítva joguk volt új életet kezdeni, bátor húzás volt ezt meglépni. Sokan ez helyett az életüket egy fos kapcsolatban élik inkább le. Mivel jobb az?
De én hol, merre írtam, hogy ne legyenek együtt? Legyenek, de nehogy már még ne ítélkezzen senki amikor mindkettő riherongy. Te állj melléjük és ha majd téged is elhagynak más nő miatt gyerekestül akkor is ugyanúgy állj hozzá, mármint, hogy még azt se érdemled meg, hogy elváljon megcsalás előtt az exférjed.
Többen írják, hogy bárkivel megtörténhet. Hát velem biztosan nem. Nem vagyok már fiatal, de még fiatalon is lezártam a kapcsolatomat, ha már nem működött és utána kerestem mást. Az, hogy a szerelmet nem tudjuk elkerülni, hülye duma. Ezzel takaróznak azok, akik nem bírnak magukkal.
Egy normális, gerinces ember tudja, hogy a hűség döntés kérdése, semmi másé. És ha tényleg annyira vonzódtak egymáshoz a kérdező a párjával, akkor is lehetett volna ezt korrektebben csinálni. Megbeszélhették volna, hogy oké, lépjünk ki a kapcsolatainkból és utána kezdhetjük egymással. Dehát ott volt az a fránya önzőség, hogy próbáljuk ki, hogy működik-e és ha igen, akkor feladjuk a meguntat. Addig meg kit érdekel, hogy ocsmány módon csaljuk azt, akit egykoron szerettünk és tiszteltünk (jó esetben).
A férj is aljas és a kérdező is, mert annyira sem tisztelték a párjukat, hogy ne így vessenek véget a kapcsolataiknak.
"ha meg rossz, minek kellett a gyerek?"
Megint miért csak a nőre fogod amikor nem szállta meg a Szentlélek? Fel csinálta a híres kérdező párja és megcsalta majd otthagyta. Ha valaki erre úgy reagál, hogy nincs az semmi, sőt még az ő hibája mert minek szült az esküszöm, hogy retardált mint te. 😅
105.
Van róla bármennyi fogalmad, hogy mennyi középkorú vagy családos férfi/nő bocsájtja meg a megcsalást?
Hát elárulom, hogy a többség.
Ez ez a nő is valószínűleg ezerszer választotta volna inkább a megcsalást mintsem, hogy egyedül maradjon a féléves gyerekével.
"Amúgyis meg fogja csalni a kérdezőt is csak unja meg. Lehetőleg őt is felkoppintja és már kinn lesz az egyik gyerek szóval 2 gyerek mellől lép le"
Vagy a kérdező unja meg és hagyja ott a férfit.
Pont semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!