Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/259 anonim ***** válasza:
74%

"Mi szerencsések vagyunk, bár fizetjük az árát. "

Nem drágám!

A gyerek meg az exfeleseg fizetinaz árát

jan. 29. 14:18
 142/259 anonim ***** válasza:
82%

"Kerültük eleinte egymást, próbáltuk elnyomni az érzéseinket"

Ha kerültétek egymást, hogyan alakultak ki ekkora égig érő érzelmek, amikről írsz? Dehogy kerültétek egymást, elkezdődött a flörtölés, aztán minden ment a maga útján a saját önzőségetek szerint.

Az oké, hogy előfordulhat (ha már a saját kapcsolat nem működik) hogy megtetszik valaki, na de szerelmes nem egyik pillanatról a másikra leszel és az ágyában sem véletlen kötsz ki. Abba már bele sem akarok gondolni, hogy melyikőtök ágyában csaltátok a párjaitokat 😣

jan. 29. 14:18
 143/259 anonim ***** válasza:
72%
Na es miota vagytok munkatarsak? Csak nem a szules utani 6 het ota? Lehet, csak kanos volt a faszi es te keznel voltal. Aztan most mar veled marad, mert adott a fix szex. A szerelmet meg elo kell adni, hogy te is mellette maradj, meg ne ugy jojjon mar ki az egeszbol, hogy csak farka vezette, hanem "komoly erzelmek". A gyerek meg majd kesobb nyilvan imadni fog, amikor megerti, apuci miert veled el es nem anyuval.
jan. 29. 14:25
 144/259 anonim ***** válasza:
83%
Kedves utolsó, valószinűnek tartom, a kérdező ágyában lehettek, mert az ex feleség otthon babázott meg várta haza a drága férjét meleg vacsival!
jan. 29. 14:28
 145/259 anonim ***** válasza:
82%
Bocs, utsó előtti!
jan. 29. 14:29
 146/259 anonim ***** válasza:
5%

Meleg vacsival?

Sok nőnek ilyenkor 2 jó szava nincs, nem hogy ideje főzni.

jan. 29. 14:29
 147/259 anonim ***** válasza:
21%
Hát én miután megszültem, az első hét után már csináltam mindent.
jan. 29. 14:31
 148/259 anonim ***** válasza:
85%
#146 jaaa akkor teljesen oké megcsalni és hazudozni neki hónapokig. Végülis csak apuka gyerekét gondozza 0-24ben.
jan. 29. 14:53
 149/259 anonim ***** válasza:
77%
Miért kéne másoknak rád tekintettel lennie amikor te nem voltál senkire? Másrészt senki se a szemedbe mondja milyen lotyó vagy szóval nem értem mi a bajod. El is lehet onnan költözni. Miért nem mentek? Jaj, a faszi a gyereke közelében akar lenni. Hát így jártál ha kurválkodtál. Amúgy ha befejezik akkor elkezdik majd újra mert újból lesz megcsalas csak kettőktök közt. Senki se fog sajnálni ha elhagy más nő miatt és senki se fog neked igazat adni ha te leszel hűtlen megint. Mindenhogyan szopsz és fogsz szopni. Ha nem voltál rest az ő farkát szopni mint a kismalac akkor viseld el a "szerelem" nevében amit kapsz.
jan. 29. 14:58
 150/259 anonim ***** válasza:
20%

148.

Ki írta, hogy oké?

De azért ne avassuk már terézanyává az exet mert rohadtul semmi nem derült ki róla meg a kapcsolatukról.

jan. 29. 15:04
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!