Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csaljuk meg a partnerünket? Mi a gyakori motiváció?
Láttam régebben erről programot, ott azt mondták, a figyelem.
Akár szingli vagy, akár "csalni készülsz", az új kapcsolatban egymásra figyelnek a párok, a másik megismerése a cél.
Pl. van egy jó tulajdonsága a páromnak, olyan értelemben, hogy nekem fontos és tetszik. Ez az, ami miatt belé szeretek. És eleinte ezt a tulajdonságot erősítem, pl. mondogatom, hogy de vicces vagy okos vagy. Aztán jönnek a hétköznapok, a megszokás, és már nem olyan különleges, nem említésre méltó. Egy új ember megint láthatja őt különlegesnek.
Ez nincs így 1 sztem.
Nézzuk a zsák a foltja eseteket.
Eleve pont az az osszetarto erő az ilyen kapcsolatokban h egymast egészitik ki, de alapbol. Személyiségbelien. Ezert egyik függ a masiktól, a masik meg az elsotol mert ketten tesznek csak ki egyet.
(Ami nincs meg ill hiány az egyikben az megvan a masikban.es forditva. Es akkor kölcsönös is)
Kérdésre. Alapvetoen az csalja a masikat akinek nem számit a masik/a kaocsolat semmit.
*Sztem aki csal az féllábbal benne sincs a kapcsolatban tulajdonképpen.
Aztán hogy mire fogja a megcsalast attol fug csak hogy saját maga elott mivel akarja magát kimosni, ahelyett hogy szimplan bevallaná azt magának hogy nem kell a párom valójában.
"Ezert egyik függ a masiktól, a masik meg az elsotol mert ketten tesznek csak ki egyet."
Ilyen nincs. Egész embereknek kell kapcsolatba kerülniük, nem félembereknek. És olyannal, akivel passzolunk. Ez csak filmekben megy, hogy totál ellentétes emberek boldogok a szereposztásig.
4 dehogynem.
Sőt. Csak ezesetben mukodokepesek a kapcsolatok hosszu tavon, ahol a két fél egy.
Nem igazán találtam a szerintem megfelelő választ.
Engem az izgalom, az új szexi egyén felfedezése, huncut pillanatok, a szex öröme, az egész szituáció izgalma motiválna.
Megjegyzem, hogy még sose csaltam meg a férjem, többet ér a házasságom, mint hogy megtegyem. 33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!