Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?
Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?
A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.
Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.
Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.
Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?
32 N
Kicsit sem vagytok paranoiásak :D Sebaj, legyek a 176 is én.
"Nem a nemi szervük irányítsa őket mintha valamilyen állatok lennének amelyek ösztönösen viselkednek."
Neked gondolom az anyai ösztönöd sem működik (már ha nő vagy), na meg persze az életben maradásiösztönöd sem.
"Hiszen "ösztönös" mert a düh vezérli és nem gond egyáltalán, hogy lemészáról akár egy egész családot, vagy idegeneket az utcán valaki!"
Hát ha degenerált vagy, esetleg pszichésen nem ép akkor érezhetsz késztetést arra, hogy megölj valakit.
Egy egészséges embernek nem szokott belső harcot és óriási erőfeszítést okozni, hogy ne öljön meg valakit.
Ellenben a fajfenntartási ösztön szinte minden emberben benne van, na azzal meg kell küzdeni.
#190 Milyen kis ideges vagy :D
"Nem,te idióta! A megcsalás a legnagyobb gond!"
Nagyobb mint otthon hagyni a feleséget egy féléves babával aki innentől nevelhet egyedül?
Legyen neked szerencsés.
"Na már a gondoskodás van egy szinten emlegetve a félrek*ással. Szép időket élünk"
Hát sajnálatos módon a biológia nem válogat. Pont olyan ösztönös dolog az egyik, mint a másik.
"Igen szerintem sokkal okébb néha félrek.rni mint fiziaki,érzelmi,anyagi magányban hagyni a gyereked anyját."
És ha a feleség csalja a férfit úgyis oké, vagy csak a férfinak szabad félremenni mert férfi? Látni, hogy férfiból vagy és más nem számít neked csak a szex.
Attól rosszabb a gyereknek nincs mint látja, hogy az anyja depressziós, az anyja elkezd inni mert a hímqribi csalja akármennyi ribivel aki az útjába kerül. Azért a csúnya beszéd mert a megcsalás is vulgáris, sőt b@szásról szól.
Mindenesetre bebizonyítottad, hogy nincs ki mind a négy kereked hiszen azt hiszed neked mindent szabad mert "férfi" vagy és te is óriási fontos vagy a nő és gyerek életében csak konkrétan szeretetre, tiszteletre képtelen vagy. Nárcisztikus tetű és hímsoviniszta is rád illik.
"Igen szerintem sokkal okébb néha félrek.rni"
Nyomorult nyitott kapcsolat is létezik, sőt orgiák és akkor nem kell válni. Kajakra mondom, hogy szellemileg elmaradott vagy és te kommentálsz. 😂😂😂
197.
Kíváncsi lennék honnan veszed, hogy férfi vagyok :D
Igen, ha család van és egyébként jól megvan a házaspár csak vágynak valami újra, viszont a másik fél elvárkózik a nyitott kapcsolattól és hasonlóktól akkor okébb a férfi és a nő részéről is ha nem borít mindent amikor viszket hanem diszkréten megoldja.
Tudod megcsalni nem úgy szoktak, hogy közlik otthon a párjukkal.
"Attól rosszabb a gyereknek nincs mint látja, hogy az anyja depressziós"
Depressziós lehet attól is, hogy már a lőtéri kutyának nem kell, vagy nem tudja normálisan eltartani magukat, nem tudja kire bízni a gyereket és sorolhatnám.
Ha megtudja, hogy megcsalják nyugodt szívvel el lehet dönteni, hogy ez kell e vagy sem. (elárulom, a többség inkább elnézi)
"Nyomorult nyitott kapcsolat is létezik, sőt orgiák és akkor nem kell válni"
Jaaj hát jó hogy mondod, hiszen ebbe mindenki bele szokott menni.
Örülök, hogy megoldottad ezt a társadalmat érintő problémát.
De amikor már kimondja, hogy mással is szeretne dugni és a másik nem megy bele akkor ha szereti és főleg tiszteli a gyereke anyját és a 6 hónapos közös babát akkor nem megy dugni hanem a gyerekkel törődik. Hogyan kéne ezt elképzelni? Az anya otthon főz, takarít, mos, intézkedik, a babáról gondoskodik és a férfi nyugodt szívvel megy megcsalni amikor csak akad más nő?
Nem, inkább nem kéne felkoppintani és elválni ha egyszer nem elég a felesége ha nem akar nyitott kapcsolatot a nő.
Szerinted full akceptálható, hogy amikor áll a farka és van lehetősége akkor legyen hűtlen mert amúgy lapátolja haza a zsozsót és nagyon szupi apuka mert biztonságban érezhetik magukat miatta.
Csakhogy amikor jön a "szerelem" akkor legtöbbször ő dobbant, elválnak és hétvégi apuka lesz, vagy csak küldi a gyt-t, bár sok "férfi" még azt sem aztán ül a börtönben érte.
Természetesen az nem számít, hogy a nő depressziós lesz amiatt, hogy megcsalja a férfi, nem számít, hogy milyen példát mutat a gyereknek: ugyanolyan lesz mint ő, vagy még kapcsolatba se mer fogni csak az számít, hogy a férfinak több nője legyen akiket használ kénye-kedve szerint.
Szerencsére nem mindenki olyan imbecil mint te vagy és soha nem csalja meg a párját, de ha megteszi akkor a nő elhagyja.
Persze sok nő marad mert nincs hová mennie, de amikor összeszedi magát, vagy szintén félremegy, talál más férfit akkor lecseréli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!