Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
 211/259 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező!

Lesznek olyanok akik enyhülnek majd és lesznek olyanok akik utálni fognak titeket életük végéig.

Nehéz megmondani az arányt.

Én magam nem vagyok megbocsájtó típus. Csak abban az esetben, tudok megbocsájtani, ha a másik őszintén elém áll és rögtön az eset után bevallja és vállalja a felelősséget.

Az ilyen nagyon ritka.

Sok nő sunyi volt velem, húzta az agyamat vagy kihasznált, érzelmileg, mert az egóját akarta etetni.

jan. 30. 14:24
 212/259 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy azért ítélnek el, mert ott a közös gyerek. De nem igaz, hogy még mindig ezen kell csámcsogni. Nem tartom magam rossz embernek, régi ismerősök is kedveltek, szerettek, most mégis elfordultak.

Párom barátaiból is hullott ki néhány, őt is bántja.

Egyik korábbi válaszban láttam, hogy Ariana Grande-t említette valaki. Hát ő pont tökéletes példa. Elvileg ott nem is történt megcsalás mert már korábban szétmentek a korábbi társuktól. De rajta is azóta is csámcsognak az emberek, és elfelejtik, hogy mennyi jót tett már életében.

jan. 30. 14:26
 213/259 anonim ***** válasza:
70%

Ariana Grande nemcsak ő rá mászott rá hanem több foglalt férfira is. Ráadásul ott volt a baba és jópofizott a férfi feleségével közben a háta mögött rámászott. Persze nem kellett kéretni a csuda majmot (nem is tudom mit lát rajta) és azért kapja még mindig meg, hogy egy homewrecker whore, cunt, bitch.

Nyilván kimagyarázta magát, hogy nem úgy történt és nem is volt a feleségével együtt, de mások szépen tisztázták, hogy hazug és gyáva kurwa ugyanúgy mint te és a párjaitok.

jan. 30. 14:32
 214/259 anonim ***** válasza:
59%
Végülis a rbik is lehetnek jó emberek, ahogy ti is,csak nem tudnak ellenállni az altáji viszketésnek.
jan. 30. 14:35
 215/259 anonim ***** válasza:
58%

"Tudom, hogy azért ítélnek el, mert ott a közös gyerek."

Delulu vagy. Nem azért mert az apja az apja marad akkor is ha téged lecserél, vagy te őt. Eljár hozzá, együtt vannak.

Amiatt okádnának szájba mert 6 hónap baba mellett képes voltál hancúrozni vele. Annak okán kapja a dávať ő is. Ha elköltöztök nem fogjátok talán hallani vissza, de attól még szájra vesznek ugyanúgy hiszen akkor tényleg elhagyná a gyerekét.

Látták rajtattok, hogy kefélni fogtok és sor is került rá (sőt lehet rajta is kaptak, hogy épp a nyakadat szívja ki csak nem vettéttek észre ugye). Nem okoztattok csalódást, már akkor lehetett tudni mi lesz a vége.

De, hogy mindjárt össze is cuccoltattok és még a te párod is megcsaltad mindennek a teteje.

Ha valaki veletek elkezd haverkodni el lesz könyvelve olyannak mint ti mert emberi értékekkel rendelkező ember hozzátok se szól ha nem muszáj!

jan. 30. 14:38
 216/259 anonim ***** válasza:
(*Kapja a savat.)
jan. 30. 14:39
 217/259 anonim ***** válasza:
66%
Jó ember 😂😂 max jó r***c. Mit vártál? Hogy majd vállon veregetnek, hogy szép volt? Ha neked jogod volt nem figyelemmel lenned a saját exedre, meg a nőre és a babára, másoknak is joga van nem figyelemmel lenni arra, hogy ez neked rosszul esik. Azt kapod csak amit megérdemelsz.
jan. 30. 14:43
 218/259 anonim ***** válasza:
33%

En nagyon remelem, hogy azok a nok, akik itt habzo szajjal rbancozzak a kerdezot mar 2 napja, azokat ha megcsalna a ferjuk, kibsznak mint macskat szarni.

Bar a valosag nem ezt mutatja, hanem azt, hogy ugyanugy egyutt maradnak a ferjeikkel, akik ugyanugy felrebsznak, mosolyognak a kozos kepeken a fbon a nyaralasrol, hogy milyen boldog gyonyoru es tokeletes csalad, aztan ha veletlenul a hutlen apuci szerelmes lesz es lelep, csak pislognak mint hal a szatyorban.

jan. 30. 15:00
 219/259 anonim ***** válasza:
71%

Szakadok azon, hogy abban az önvédelmi hazugságban élsz, hogy te jó ember vagy. Hogyne. Jó, hogy nem azt írtad hogyha megölted volna az exeket, hogy akkor is jó lennél hiszen a "szerelem" nevében minden megengedett. 🤡

Saját magad megemlítetted, hogy "harcoltattok" a "mindennen felüli szerelmen", de azért hónapokon/éveken keresztül b@szogatott. Holott normális erkölcsös nő előbb szakított volna és választás elé állította volna a hímqrva párod. De te nem inkább b@sztál vele és mivel egyre jobban feltűnőek voltatok, már még az exeknek is inkább borítottatok és nem egyáltalán nem ti dobtátok ki őket hanem ők titeket. Csak szeretnéd előadni milyen helyesen cselekedtettek. Bár lehet el se mondtátok hanem más tette meg és vége lett. Nem lehet neked hinni amikor saját magadnak is hazudsz és abban, hogy ti "küzdősportoltattok" az érzések ellen.

"Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést."

A hozzátok hasonló hűtlen dögkeselyekűkön nem látod és nem hiszem el, hogy mindenki kivétel nélkül veletek törődik.

Hamarább az történik, hogy mivel kapod a sarat a többitől és megöl a bűntudat így mindenkire kivétel nélkül rábélyegzed, hogy rajtad köszörüli a nyelvét. Önmagad elítéled mélyen legbelül, irtózatosan boldogtalan vagy, stresszelsz hiába az "igaz nagy szerelem" és biztos vagyok benne 100%-ig hogyha egy rossz szót se fogsz hallani, akadnak hozzád hasonlóak akikkel bratyizhatsz akkor sem fogod elfelejteni, hogy előtte mit kaptál. A kapcsolatra negatívan hat hiszen nem vagy a toppon és szét fogtok menni. Nem kell hozzá újabb hűtlenség egyáltalán. Ti ketten fogtok gondoskodni arról harmadik személy nélkül, hogy vége legyen. Rájössz, hogy nem érte meg tönkretenni önmagad, az életed nős apuka farka miatt...

jan. 30. 15:05
 220/259 anonim ***** válasza:
88%
#218 csaltak már meg. Repült azonnal. Remelem így jobban alszol ezt tudva.
jan. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!