Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy kapcsolatban, hogy a partnerünk szeresse magát, hogy jól érezze magát a bőrében?
100%-ban fontos.
Nem fogom neki bizonygatni a szeretetemet, ha ő nem hajlandó ezt elhinni, hogy szeretem.
Egyébként is, csak azt tudjuk adni, amit tudunk.
Pl. ha nem szeretjük magunkat, akkor hogy adhatunk a másiknak szeretetet?
Nőknek eléggé, mert ha egy férfi nem szereti magát, és nem érzi jól magát a bőrében, akkor az nem kell nekik... és nem hiszik el, hogy egy nő tudja a férfi önbizalmát legjobban emelni (csak azzal, hogy szereti, vele van), hanem gyártanak mindenféle ezobio bullshitet, hogy nem így van, és az önbizalom csak önmagától függ...
Azt letojják hogy a férfi mit mond, mit tapasztal, ahogy a kacsaszájnál, szilikoncsecsnél is letojják a férfiak véleményét, és kijelentik hogy a férfiaknak az tetszik.
Szerintem fontos. Megterheli mind a kapcsolatot, mind a párját, ha folyton ez a téma. Az ember belefárad abba, hogy nem tudja növelni a párja önbizalmát, akárhányszor dicséri, akármennyire próbálja megerősíteni, tehetetlennek, kevésnek, gyengének fogja érezni magát.
Persze ha valaki reagál a megerősítésre és lehet növelni az önbizalmát, az jó lehet. Lehet, hogy ezt is várja.
Amúgy:
>Tőle
Felejtsd el ezt a hülye nagybetűzést. Magyarban nincs ilyen. Még a "Te" is hibás, de valahol érthető, hogy meg akarod adni a túlzó tiszteletet annak, akivel épp beszélsz, de a "Tőle" már egészen elvetemült dolog.
Volt két önbizalomhiányos exem, egyáltalán nem volt elég, hogy ott vagyok.
A jelenlegi páromnak semmi baja az önbizalmával, vele a legműködőképesebb a kapcsolatunk. Én nem kezdenék többet önbizalomhiányos férfiakkal.
Nagyon fontos és aki ezt csinálja, az talpnyalást vár.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!