Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként jobban elengeditek/elengednétek magatokat egy kapcsolatban, ha a pasinak nem fontos, hogy vékonyak legyetek?
Aki figyel az alakjára: mennyire maga miatt teszi, és mennyire azért, hogy tetsszen? Ha olyan pasi mellé kerülnétek, akinek vékonyan és ducibban ugyanúgy tetszetek, mennyire engednétek el magatokat?
Nem kritizálok senkit, csak érdekel a dolog.
23/F
Természetesen szeretnék tetszeni másoknak, de elsősorban magam miatt figyelek erre. Nem engedem el magam, mert akkor nem érzem jól magam a bőrömben.
Az ingázós tartományom 3 kiló..ennek az alja már olyan, hogy sürgősen össze kell kapnom magam, mert nem akarom elveszteni az izomzatomat, a teteje pedig figyelmeztet, hogy megindult a súlyom és vegyek vissza.
Ez prsze nem az edzős időszakra vonatkozik, hanem amikor csak tartom a súlyomat.
Épp ma néztem egy ismerősömet..nem is értem, hogy tud tükörbe nézni..de komolyan. Csinos, viszonylag vékony csaj volt és most kb 3* akkorára nőtt. Őszintén nem értem, hogy hogy nem zavarja és egyáltalán hogy tudott eddig fajulni a dolog.
Tuti nem hormon meg pajzsmirigy.. Van egy másik ismerősöm, ugyanez, csak ő vékonyabb volt és kövérebb lett, mint a másik..na nála lehet, hogy betegség áll a háttérben, de ahogy nézem a képei alapján, nem nagyon veti meg a csokitortát és egyebeket.
23N
Igazából nem nagyon számítana. Lehet, hogy elhagynak, a tükör viszont mindig velem marad sajna.
Viszont nem vagyok olyan lenéző, mint az első. Nem szoktam mások alakján és étkezési szokásain filozofálni.
Bár lányokat kérdeztél,én nőként tudok válaszolni.
Talán 14-évesen szerettem volna utoljára tetszeni fiúknak (másoknak),- de ekkor még ez nem jött össze. Ezek után csak a saját magammal szembeni elvárások érdekeltek,- érdekelnek ma is. Nem kell a löttyedt test,a nagy has a formátlan fenék és a narancsbőr! Nem fanatikusan,inkább tudatosan étkezem,sportolok munka és gyerek nevelés mellett. 40/N
Nem lenézés, egyszerűen csak nem értem! Tényleg nem értem...
Nem hagynám el magam emiatt.
Sokáig evészavarom volt, amiből már sikerült kigyógyulni, de a gondolkodásmódomra a mai napig nagyon kihat az a pár év, emiatt már pár kiló plusztól is képes vagyok rosszul érezni magam. Tehát még ha a pasit nem is érdekelné, hogy 55 kg vagyok-e vagy 65, engem nagyon is érdekel.
En a sulyommal utoljara 16-17 evesen foglalkoztam, sokaig tartottam az 55-56 kg-ot most az utobbi egy evben felmentem 62-re(szoval igen felhiztam), de nem izgat kulonosebben. Az exemnek sem szamitott mennyit nyomok, ezert meg ugy sem erdekelt.
Szeretem a hasam, ezt O is tudta, imadtunk egyutt jokat enni. :)
20/N
Persze. Ez főleg abból érződik, ha nem teszi szóvá negatív színben a súlyomat, nem kritizál a külsőm miatt.
De minek is járna velem egy fiú azért, hogy szekáljon, miközben nem tetszem neki?
nem a baráto miatt vagyok vékony, hanem magam miatt. nem engedném el magam a kapcsolatban, mert fontos, hogy megfeleljek magamnak, és az nem 70 kilósan van.
az elmúlt félévben tdatosan híztam kicsit (173cm-rel 51-52kg voltam, most vagyok 57) de ennél tovább nem fogok, most már csak a formásításra megyek rá. természetesen tetszeni akarok a páromnak, és tetszem is, de nekem kell tükörbe nézni, és fontos, hogy ezt ne undorodva tegyem. (nincs bajom a ducikkal, ne vegyétek sértésnek, csak magamat nem szeretné úgy látni)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!