Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el az emberek ha elmondom, hogy nekem igenis fontos, hogy egy férfi jó keresettel rendelkezzen?
Nincs ezzel gond, amennyiben te magad is jó keresettel rendelkezel. :)
Ellenkező esetben hadd ne mondjam, minek tűnik, ha direktben így keresel kapcsolatot.
(Persze vannak nők, akiknek valóban ez az elsődleges szempont. Lehet a pasi púpos, öreg, bunkó, büdös, ha van elég pénze, mindenhez van gyomor. ;) ) Ha te ettől vagy boldog, akkor hajrá. Előbb-utóbb biztosan találsz valakit. Vajna Timi is talált...
Egyébként olyan esetben miért várható el, ha ő is jó keresettel rendelkezik?
Hiszen elég, ha a barátja 150 kerül visz haza mert, ha neki jó keresete van akkor nem fognak éhezni. Jó, hogy nem futja belőle Bora-Borára minden héten, de ilyen esetben sem értem.
Én még életemben nem hallottam azt férfi szájából aki sokat keresett, hogy a leendő barátnőjének is le kell tennie a félmilliót az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!