Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el az emberek ha elmondom, hogy nekem igenis fontos, hogy egy férfi jó keresettel rendelkezzen?
Valamilyen szinten fontos.
Itt nem azt értem, hogy bruttó egy misit vigyen haza havonta, de ne legyen segélyes, meg "én nem szakadok meg, jó az alkalmi fekete".
Sajnos van ilyen ismerősöm.
Putriban lakik (egy szoba, konyha, konyhában egy csap). Tíz éve elromlott a bojlere. Minden mérőórája feltöltős, a vasútállomásra jár melegedni. Pár havonta elmegy közmunkára, és bele akar halni (fűkaszálás).
Én anno elhittem neki, hogy ő tényleg dolgozna. Beszereztük a férjem munkahelyére. 120bruttó a kezdőbér, évente van emelés, plusz teljesítménypótlék. Viszont három műszak.
Hétfőn kezdett, a szerdán felmondott. Pedig nem fizikai munka, sor, óránként váltás van, hogy ne legyen túl monoton.
Közben meg sír, hogy minden nő anyagias, pedig ő milyen jó ember, mert ő még gyerekeket akar.
44éves.
Ki a f.a.s.z.o.m. szülne neki?
A másik hogy fut a huszonéves csajok után, pedig olyan mint egy kertitörpe.
Kell egy egészséges határ. Ilyen egyszerű az egész.
Persze, hogy fontos! Nyilván nem döntő szempont, de nem rossz dolog az, ha nyugodt életet tud biztosítani.
Hozzáteszem sok férfit zavar, ha a nője magasabb, okosabb, vagy éppen többet keres.
Mondjuk nekem inkább az volt szempont 30 körül,mhogy ne a szüleivel lakjon. És igen, szóba sem álltam olyannal, aki otthon élt.
Nem az a baj, ha valaki tudja mit akar, az a baj, ha valaki nem tudja, aztán a kapcsolat alatt kezd el nyüsszögni, hogy kevés a pénz.
Az egyik haverom párja az igazi mintapéldája ennek a gondolkodásmódnak. Nem rejtette soha véka alá mik a preferenciái....viszont a srác is így áll hozzá a dologhoz.
Túl vannak az esküvőn, olyan házassági szerződést íratott ügyvéddel a haver, hogy nem kaptam levegőt.....amire Ő csak annyit válaszolt, hogy nincs semmi sem ingyen.
A csaj nem fog dolgozni, még házimunkát sem, de írásban bevállalta, hogy szül 3 gyereket, és ha 10 éven belül lelép nem kap semmit....a srác ellenben vállalta milyen körülmények között tartja el.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!