Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félreértené ha elmondanám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértené ha elmondanám Neki, hogy mennyire fontos nekem?

Figyelt kérdés
Férfi-nő barátságról van szó, a férfi közel 20 évvel idősebb, nagyon jó fej, Ő a bizalmasom. De sajnos elég kevés időt töltünk együtt, mindketten elfoglaltak vagyunk és Neki barátnője is van. Legszívesebben elmondanám Neki,hogy mennyire fontos és hogy szeretném, ha egy kicsit több időt tudna rám szánni... de nem tudom, hogyan reagálna... Mit tegyek? Tegyek egyáltalán valamit?
2015. máj. 18. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát, a barátnője helyében biztos kihajítanám, ha ilyen gerinctelen lenne, hogy kis libákkal lelkizik a hátam mögött.
2015. máj. 18. 14:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok "kis liba, " harmincas nő vagyok, a pasi 50 éves.
2015. máj. 18. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Hozzájuk képest az vagy. A férfi jelenleg érzelmileg csalja a nőt, aminek az lesz a vége, hogy te mivel nagyon kedveled, le fogsz vele feküdni, ő meg a nő háta mögött fogja csalni. Grat.
2015. máj. 18. 14:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem fogok lefeküdni Vele (bár tudom, hogy "bejövök" Neki...) lehet, hogy fura, de egy kicsit olyan, mintha az apám lenne... Nagyon jó fej, bármit meg lehet Vele beszélni, még a pasi témákat is...
2015. máj. 18. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor hagyd
2015. máj. 18. 15:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretném "hagyni..." mert fontos nekem a barátsága...
2015. máj. 18. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Elmondod neki, hogy fontos neked. Hozzátéve, hogy barátilag. Vagy hogy olyan, mintha az apád lenne, vagy bátyád, mellékes. Ebből aztán tényleg nem süt, hogy nőként vágynál rá. :)
2015. máj. 18. 15:41
 8/8 anonim válasza:
Nem mondj neki semmit. Fordítót esetben neked is rosszul esne.Maradjatok haverok.
2015. jún. 8. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!