Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányként jobban elengeditek/el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként jobban elengeditek/elengednétek magatokat egy kapcsolatban, ha a pasinak nem fontos, hogy vékonyak legyetek?

Figyelt kérdés

Aki figyel az alakjára: mennyire maga miatt teszi, és mennyire azért, hogy tetsszen? Ha olyan pasi mellé kerülnétek, akinek vékonyan és ducibban ugyanúgy tetszetek, mennyire engednétek el magatokat?

Nem kritizálok senkit, csak érdekel a dolog.

23/F

2015. jún. 1. 23:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mondjuk az nekem sem fontos, hogy nagyon vékony legyek, nem igazán tetszenek a túl vékony emberek (persze ez nem azt jelenti, hogy két tonna a menő). Mivel másra nem vonatkozott a kérdés, csak a súlyra, azt tudom mondani, hogy minden bűntudat nélkül megengedem magamnak, hogy jóízűket egyek, nem parázok pár plusz kiló miatt. Olyan férfi nem is kellene, akit ez zavarna.

Olyan egészségtelen mértékű túlsúlynál, ami már nekem jelentene problámát, kezdenék csak diétába.

2015. jún. 2. 10:14
 12/23 anonim ***** válasza:
#10: mivel a kérdés arra irányult, hogy egy adott kapcsolatban elengedem-e magam, és netán hízok, vagy ugyanúgy figyelek-e az alakomra, szerintem a testsúly is beletartozik a témába :D
2015. jún. 2. 10:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel mások véleménye,én rosszul érzem magam,ha van rajtam felesleg.
2015. jún. 2. 11:36
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy elengedném magam, bár nálam kicsit más tészta, hisz a testépítés nagyon fontos szerepet játszik az életemben.

Én is szeretem a hasam, mégsincs rajtam + kiló, mert tudok mértéket tartani.

2015. jún. 2. 12:04
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

Jo de en meg igen es lesz*rom magasrol kinek tetszek es kinek nem, en jo vagyok ugy ahogy vagyok.

A pont levonast sem ertem...

2015. jún. 2. 12:07
 16/23 anonim ***** válasza:
29%

#15 Aztán majd 50 évesen lefolysz a székből..akkor is biztos jól fogod magad érezni a bőrödben. :)

Az a fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, és ne azért tegyen magáért elsődlegesen, hogy másoknak tetsszen.

Viszont ezzel a hozzáállással szokott jönni az elhízás és nehezen hiszem, hogy 120kilósan tök jól éreznéd magad a bőrödben. :)

Mindenesetre egészségedre, azt csinálsz magaddal amit akarsz, a te dolgod.

2015. jún. 2. 13:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Olyan muris, mikor vadidegenek hisztiznek itt és belekötnek a másikba. :)

Nem tökmindegy, hogy ki hogy érzi jól magát?

2015. jún. 2. 13:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Nagyon felszines vagy, de mindegy ez nem engem minosit, hanem teged. Igen jol erzem magam , nincs semmi problemam a testemmel. Gondolom hihetetlen lehet ilyet olvasni/ hallani. Nyilvan mar van az a suly felesleg ami mar szerintem is tulzas, es ahol mar a valtozas utjara kell lepni, de most azert mert 5 vagy 10 kg-val tobb vagyok, engedd mar meg, hogy ne erezzem sz*rul magam.

Az utolso mondatoddal egyetertek, mindenki foglalkozon a sajat (megkeseredett) eletevel.

2015. jún. 2. 13:43
 19/23 anonim ***** válasza:

12: Nekem meg se fordult a fejemben, hogy a kérdés a hízásra irányulna!

Szerintem arra irányul, hogy érzelmileg, szexuálisan elengedettebb, felszabadultabb vagy-e egy kapcsolatban, ha tudod, hogy a fiúnak nem elvárása egy bizonyos külső.

2015. jún. 2. 17:57
 20/23 anonim ***** válasza:

19-es, tudsz olvasni?

Olvasd már el a fent bekeretezett kérdést az utolsó betűig, kérlek.

2015. jún. 2. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!