Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
 221/259 anonim ***** válasza:
31%
Előre szólok, hogy a 218-as kommentelő SEM én voltam. 😁(Tudjátok aki tegnap óra rágja az elméleteiteket)
jan. 30. 15:11
 222/259 anonim ***** válasza:
43%

Te csak ne remélj semmit. Magaddal törődj, hogy ugyanolyan fából faragtak mint a kérdezőt.

jan. 30. 15:11
 223/259 anonim ***** válasza:
39%

220: jobban😇

222: tevedesben vagy.

jan. 30. 15:36
 224/259 anonim ***** válasza:
52%

218

És szerinted az önbecsülés nélküli "nők" egyenlőek a nőkkel? Vagy akiknek nincs hová menni azok mit csináljanak? Tűrnek. Maximum ha fognak ők is pasit akik felvállalnák elhagynák őket. Sőt sok esetben megcsalás után nyitott kapcsolatban vannak.

De vannak olyan nők is akiket egyáltalán nem zavarja, hogy félrelép a férfi, örül, hogy ő neki nem kell lefeküdni vele és marhára nem szereti. Az aki szereti és reménykedik mert össze-vissza hazudik a férfi naiv, de ha kiszeret belőle meg se kottyan neki, hogy a férfi elhagyja.

Nem csak olyan forgatókönyv létezik minthogy a férfi csalja orrba-szájba és amikor "szerelmes" lesz elhagyja. LOL, sok férfi még akkor se lép le mert a közös pénz, hitelek összekötik a nővel.

"En nagyon remelem, hogy azok a nok, akik itt habzo szajjal rbancozzak a kerdezot"

Személy szerint a párját is rib*ncoztam és ha itt senki se írta volna rá attól még megkapja az ismerőseitől.

Odamész nekik is elmondani amit itt leírtál? Mit játszod az Istent amikor egy rib*nc? Aki foglaltként félremegy és főleg gyerekes, házas férfival az rib*nc!

jan. 30. 15:37
 225/259 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy a kérdezőnek van önbecsülése? Nincs. Akkor őt se nevezzük nőnek hanem csak "nőnek". Tény és való akkor is a földhöz vágjátok magatokat egy páran a kérdezővel, hogy aki félre megy az rib*nc. Ha pénzért szexelne akkor meg kurv* lenne. Miért kéne pátyolgatni őt, vagy véleményt elhallgatni amikor úgyis ringyózzák, vagy a kérdéshez kapcsolódik? Nem mondhatják neki, hogy milyen jól tette amikor nem lenne igaz. A hazugság jót tenne neki? ^^
jan. 30. 15:42
 226/259 anonim ***** válasza:
20%
#176 vagyok. Nemrég értem haza, és olvasom ezt a gyűlöletözönt. Valóban nem vagyok azonos a #186-ossal, ráadásul még azt is sikerült félreérteni, amit írtam. Az, hogy ez bármelyikünkkel előfordulhat, azt jelenti, hogy BÁRMELYIKÜNKET ELHAGYHATJÁK, legyen az férfi vagy nő. Barátnőmet két kamasz gyerekkel hagyta el a férje, a válóper lezárása után soha többet nem látták, gyerektartást sem fizetett. Az ország másik felében alapított új családot. A félrelépés adott esetben helyrehozható, de ha elhagynak, az már nem. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy egy itt feltett kérdés, amiről tulajdonképpen még azt sem tudjuk, valós-e, ilyen gyilkos indulatokat válthat ki. Egy dióhéjban összefoglalt történet, sem a szereplőket, sem az ügy hátterét nem ismerjük. És emberek napok óta felváltva gyalázzák, átkozzák egymást és a kérdezőt.
jan. 30. 15:45
 227/259 anonim ***** válasza:
75%

"A félrelépés adott esetben helyrehozható, de ha elhagynak, az már nem."

Te milyen dimenzióban élsz erkölcscsősz? Ha ekhagynak az nem törvényszerűen azzal végződik, hogy nem kullog vissza a megcsaló, vagy elhagyó. Nem egy és nem kettő visszakönyörgi magát és ha a másik visszafogadja magára vessen, bár lehet, hogy működne még megcsalás után is.

Másrészt te szintén elítélted a kérdezőt csak nem tetted hozzá, hogy ringyó. De attól még az a párjával együtt. Ezen nem lehet változtatni. Fogja vissza hallani még akkor is ha elköltöznek.

jan. 30. 15:49
 228/259 anonim ***** válasza:
11%
#227 Sajnos reménytelen vagy, fogalomzavarban szenvedsz, és egy büdös szót nem értesz abból, amit írtam. Nem ítélek el senkit, nincs jogom hozzá. Erkölcscsősz meg végképp nem vagyok, de neked fogalmad sincs, mit jelent ez a szó. Mindenesetre javaslom, hogy fordulj orvoshoz, mert az állapotod aggasztó.
jan. 30. 15:58
 229/259 anonim ***** válasza:
61%
Már mennyien írták neked, hogy fölöslegesen játszod meg magad amikor mások felett ítélkezel ugyanúgy. Mi az, hogy gyűlöletáradat? Én inkább sajnálom, hogy olyan naiv, hogy azt hiszi ők boldogak lesznek örökké. Pedig már 2 éve szenved. Senki se gyűlöli hanem az igazságot írta le miszerint nem csinálták helyesen és ringyók. Tagadjuk le, vagy azért mert neki rosszul esik ne írjuk? Szóljunk az ismerőseinek is, hogy fejezzék be a lenézést vagy ti szóltok nekik 3-an? Nektek kéne hiszen ti "empatikusak" vagytok. De a gyereket és a két exet figyelembe se veszitek! Ti vagytok a mentális betegek, hűtlen dögök velük együt. Fogjatok kezet és legyetek a barátai ha annyira sajnáljátok!
jan. 30. 16:04
 230/259 anonim ***** válasza:
41%

Nagyon viccesek itt egyesek.

Én vagyok a megmondó, erkölcsben mindenki felett álló mert ki mertem nyitni szám a sok r.bancozás és gusztustalan rosszindulat láttán.

Mégis ti vagytok azok akik “megmondják” a kérdezőnek és mindenkinek aki bármit is máshogy làt, hogy milyen ember, mit köteles elviselni, mi vár rá a jövőben.

Ha szemtől szemben állnátok a kérdezővel ti lennétek a legnagyobb kussban.

Ahogy az ismerősei sem mondanak a szemébe semmit, ti sem tennétek.

Itt névtelenül fene nagy a bátorság.

jan. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!