Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?
Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?
A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.
Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.
Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.
Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?
32 N
Te csak ne remélj semmit. Magaddal törődj, hogy ugyanolyan fából faragtak mint a kérdezőt.
218
És szerinted az önbecsülés nélküli "nők" egyenlőek a nőkkel? Vagy akiknek nincs hová menni azok mit csináljanak? Tűrnek. Maximum ha fognak ők is pasit akik felvállalnák elhagynák őket. Sőt sok esetben megcsalás után nyitott kapcsolatban vannak.
De vannak olyan nők is akiket egyáltalán nem zavarja, hogy félrelép a férfi, örül, hogy ő neki nem kell lefeküdni vele és marhára nem szereti. Az aki szereti és reménykedik mert össze-vissza hazudik a férfi naiv, de ha kiszeret belőle meg se kottyan neki, hogy a férfi elhagyja.
Nem csak olyan forgatókönyv létezik minthogy a férfi csalja orrba-szájba és amikor "szerelmes" lesz elhagyja. LOL, sok férfi még akkor se lép le mert a közös pénz, hitelek összekötik a nővel.
"En nagyon remelem, hogy azok a nok, akik itt habzo szajjal rbancozzak a kerdezot"
Személy szerint a párját is rib*ncoztam és ha itt senki se írta volna rá attól még megkapja az ismerőseitől.
Odamész nekik is elmondani amit itt leírtál? Mit játszod az Istent amikor egy rib*nc? Aki foglaltként félremegy és főleg gyerekes, házas férfival az rib*nc!
"A félrelépés adott esetben helyrehozható, de ha elhagynak, az már nem."
Te milyen dimenzióban élsz erkölcscsősz? Ha ekhagynak az nem törvényszerűen azzal végződik, hogy nem kullog vissza a megcsaló, vagy elhagyó. Nem egy és nem kettő visszakönyörgi magát és ha a másik visszafogadja magára vessen, bár lehet, hogy működne még megcsalás után is.
Másrészt te szintén elítélted a kérdezőt csak nem tetted hozzá, hogy ringyó. De attól még az a párjával együtt. Ezen nem lehet változtatni. Fogja vissza hallani még akkor is ha elköltöznek.
Nagyon viccesek itt egyesek.
Én vagyok a megmondó, erkölcsben mindenki felett álló mert ki mertem nyitni szám a sok r.bancozás és gusztustalan rosszindulat láttán.
Mégis ti vagytok azok akik “megmondják” a kérdezőnek és mindenkinek aki bármit is máshogy làt, hogy milyen ember, mit köteles elviselni, mi vár rá a jövőben.
Ha szemtől szemben állnátok a kérdezővel ti lennétek a legnagyobb kussban.
Ahogy az ismerősei sem mondanak a szemébe semmit, ti sem tennétek.
Itt névtelenül fene nagy a bátorság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!