Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/259 anonim ***** válasza:
25%

Pedig de a véleményemet mondom, azokról akik itt véleményt mondanak.

Vagy ezt nem lehet? Nem tudtam.

Magamutogató a legkevésbé sem vagyok. Erkölcsileg sem vagyok mindenki felett, de az itt r.bancozó, k.urvázó, féregező, átkokat szóró, jövőbelátó sokaságnál biztosan.

jan. 29. 16:08
 162/259 anonim ***** válasza:
67%

Aki szembemegy a forgalommal, konkrétan kitalál gyenge ürügyeket, hogy biztosan volt oka hűtlenkedni a férjnek az szintén hűtlenkedett már. Punktum.

De mindenki más tudja, felfogja, hogy a kérdező egy szédült liba és házasságromboló szuka! Csengettek neki alul és beállt szempillantás alatt házas férfi ribijének és feléves babát se vett figyelembe. Mindenki látta mennyire viszketett a p*cke és tudták mi lesz a vége. Persze most ő szeretné azt, hogy őt tiszteljék. De mire fel? Szemtelen, erkölcstelen selejt. Persze a párja se jobb, de nyilvánvalóan inkább rá beszélnek mert neki is volt partnere és az a nő aki miatt elvált a faszika. Fogyjon le még jobban, hányja ki az epéjét is, minden rosszat megérdemel a párjával együtt. Az majd hamarabb az AIDS-t kapja el annyit félrekefélt már és egyértelműen fog is.

jan. 29. 16:19
 163/259 anonim ***** válasza:
93%
Én ismerek egy ilyet a valódi életben, aki összejött a munkahelyén a kollégával, aki otthagyta fél évesen a gyereket. Szerintem ismerlek :D :D :D
jan. 29. 16:22
 164/259 anonim ***** válasza:
12%

Tényleg létezik itt olyan ember aki a 162-es “véleményére” zöld kezet tudott nyomni?

Velejéig romlott ember lehetsz te kedves.

jan. 29. 16:37
 165/259 anonim ***** válasza:
80%

163

Ott volt Ariana Grande. Millió rajongót elveszített és kurwázzák még most is mert házas emberrel jött össze aki szintén kisbabát hagyott el. Már annyira volt, hogy muszáj volt kibeszélnie magát miért volt homewrecker, szintén kimagyarázta, hogy a szerelemnek nem lehet parancsolni. De nem az első eset, hogy más foglalt férfira mászott rá. Csont és bőr, azt gondolják sokan, hogy kábítószerezik is, de szerintem inkább anorexiás lett annyi stressz érte. Megéri foglalt és főként gyerekessel lefeküdni, összejönni? A válasz egy nagy büdös nem mindegy, hogy celeb vagy, vagy se.

A kérdezőnek is adagolják rendesen és az élet is fogja amikor majd őt repíti a farok más kurwa miatt.

jan. 29. 16:38
 166/259 anonim ***** válasza:
77%
164-es lényeg, hogy te vagy megmondó és mindenki más rossz kivéve a lelkéig romlott ribizli kérdezőt. :DDD
jan. 29. 16:40
 167/259 anonim ***** válasza:
15%

166.

Én lennék a megmondó?

Azt csinálom ami itt mindenki, írok.

Mi a különbség?

Szomorú, hogy még olvasni sem tudsz.

Már leírtam, hogy a kérdező viselkedése elfogadhatatlan.

Te mondjuk rajta már bőven túl tettél azzal, hogy lassan a halálát kívánod.

Tényleg nem értem, miért gondolod magad különbnek?

jan. 29. 16:48
 168/259 anonim ***** válasza:
57%

Ne essünk túlzásba, én nem akarom, hogy megdögöljön. Amúgy csak ahhoz tettem hozzá amit ő maga megemlített:

"Nagyon megvisel, sokat fogytam."

Ha nem is kívántam volna irreleváns hiszen már lefogyott és az tehet róla, hogy az ismerősök elítélik. Valószínűleg keveset eszik, hány. Hányjon tovább. Ha ő egyáltalán senkit se nézett magán kívül akkor én, vagy más miért ne bántaná? Ott a nagy szerelme és még ő sem tudja elfeledtetni vele, hogy mit csinált és mit kap érte. Nagyon örülök neki.

jan. 29. 16:56
 169/259 anonim ***** válasza:
14%
#168 Azért remélem egyszer el fogja felejteni és maradéktalanul boldog lesz a kérdező. Mert ha már felrúgtak két házasságot, akkor legalább érje meg! Ennek meg én örülnék.
jan. 29. 18:09
 170/259 anonim ***** válasza:
76%

Nem érte meg egyáltalán bele se bonyolódni még úgysem, hogy a kérdező és a férfi is szingli lett volna hiszen ott a gyerek. Soha nem lesz a gyerek anyja, a mozaikcsalád nem működne. Utal rá, hogy nem bírja a stresszt amit saját magának okozott. Bölcs nő még elvált gyerekes férfival se jön össze mert rácseszik. Csak i betűn a fekete bazi nagy pont, hogy ők hónapokon át keféltek mindenkit leszarva. Hogyan, miért cserébe várja ő el, hogy őt ne nézzék le amikor szerető volt és ő miatta otthagyta a feleségét, gyermekét? Te személyesen mit szólnál hozzá ha téged hagyott volna el apád egy szajha miatt? Tetszene?

Normális reakció, hogy inkább hátat fordítottak neki és lemondják minél cifrábban.

Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát!

jan. 29. 18:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!