Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/259 anonim ***** válasza:
84%
#180 tehát akkor nyugodtan hazudjon, és dugjon félre hónapokig? Ezt mondod. Szép kis erkölcsi iránytűd van. Nem, nem lenne könnyebb ezt elhinnie, de akkor sem csalták volna meg, akkor sem hazudtak volna neki HÓNAPOKIG. De azt feldolgozni így is konnyebb, mint hogy visszanézve TUDNI BIZTOSAN, hogy a k*va ágyából járt haza, amég a gyerekét gondozta.
jan. 30. 09:13
 182/259 anonim ***** válasza:
11%
#177 Nem, nem én vagyok, aki itt osztja az észt, és minden vagyok, csak erkölcscsősz nem. Eszem ágában sem volt prédikálni, de itt már senki nem nyilváníthat véleményt. Próbálj meg lehiggadni, mert még valami bajod lesz.
jan. 30. 09:15
 183/259 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem gondolkodj el azon 176-os, hogy tegyük fel meghalt a férfi felesége, de előtte már belezúgott a kérdezőbe. Nem kell betegségre gondolni, legyen baleset a példa és a kisbabát hagyjuk ki belőle mintha nem létezne.

Mi lenne a helyes lépés? Az, hogy mindjárt a halála után felvállalnák egymást, vagy várnának vele maximum egy évet tiszteletből? Egyértelműen a várakozás.

Olyan hülye vagy, hogy nem vagy képes felfogni, hogy nem kellett volna hűtlenkedni egyáltalán hanem szakítani kellett volna és tiszteletből nem mindjárt hivatalosan egybekelni! Az égvilágon senki se beszélne rá jóformán és aztán lenyugodtak volna a kedélyek. Nem az a probléma, hogy "szerelmesek egymásba" hanem, hogy ész nélkül keféltek miközben mindketten kapcsolatban voltak és még volt pofájuk azonnal össze is költözni. A végtelenségig erkölcstelenek, szégyenteljesek és igenis várható reakció volt hiszen a kérdező is tudta hogyan fogják fogadni csak azt hitte pár hónap alatt elfelejtik. De ki felejtené el amikor házasságot barmoltak szét és egy kapcsolatot? A kisváros fekete bárányai jogosan és soha nem fogják azt a címet magukról lemosni a saját hibájukból!

jan. 30. 09:19
 184/259 anonim ***** válasza:
13%
Már megint ugyanaz az unatkozó troll provokál, aki azt hiszi, higy mindenki fölött áll, mert mindenkit elítél, mert azok ítélkeznek. Szerintem hagyjuk, trollkodjon egyedül, majd megunja.
jan. 30. 09:21
 185/259 anonim ***** válasza:
67%

Továbbá 176-os ha semmit se írunk ami tényleg sértő, nem rib*ncozzuk le akkor is a kisváros megtette és megfogja tenni helyettünk. Elmész oda prédikálni, hogy nincs joguk hozzá? :DDD

Hiába teszed magad, hogy több vagy mint mi amikor te is elítéled ugyanúgy, de legfőképpen a feleségét mert biztosan ő tehet róla, hogy meg lett csalva és minek szült mintha közöd lenne hozzá, de azt már nem írod sehol ugyebár, hogy a férj is bevállalta a gyereket!

Az ember sose lesz tökéletes, az ember gyarló, de akkor is normális reakció még egyszer leírom, hogy mindenki lehurrogja itt vagy a háta mögött. Magának köszönheti! Nem kellett volna szétrakni és normálisan kellett volna viselkedni szakítás/válás után is. Veregesse magát vállba milyen "ügyes" volt és a házas, gyerekes miatt tönkretette önmagát!

jan. 30. 09:28
 186/259 anonim ***** válasza:
18%

Hát Üdv újra.

A 176-os gondolat írója nem én vagyok de természetesen egyet értek vele.

Ha megnéznéd a pipákat az írás felett akkor láthatnád, hogy nem csak egy ember írogat.

Az "unatkozó troll" én vagyok nem a 176-os.

#181.

"180 tehát akkor nyugodtan hazudjon, és dugjon félre hónapokig? Ezt mondod"

Ti azt sérelmezitek, hogy jaaj de hazudott és ez a legnagyobb baj.

Neem, nem ez a legnagyobb baj.

Az a legnagyobb baj, hogy ahelyett, hogy néha félrek.rt volna apuka, hogy megnyugodjon inkább ott hagyta a feleségét és kisgyerekét.

Márpedig ebben az esetben ami történt, kötve hiszem, hogy a feleség bármilyen szinten hálás lett volna (eleve el sem hitte volna), hogy nem csalta meg, tehát nem, nem az a legnagyobb probléma, hogy megcsalta...

"Nem, nem lenne könnyebb ezt elhinnie, de akkor sem csalták volna meg, akkor sem hazudtak volna neki HÓNAPOKIG."

De hazudtak volna neki ugyanúgy hónapokig, mert egymásba szerettek szépen lassan. Az lenne a különbség, hogy apuka nem tette be neki.

jan. 30. 11:42
 187/259 anonim ***** válasza:
72%

"Nagyon szomorú dolog, én is sajnálom, akivel ez történik, de ez bármelyikünkkel megeshet. "

Bármelyikünkkel megeshet? Mi vagy te jós? Nem, nem eshet meg bárkivel. Léteznek olyan emberek akiknek van gerincük és lelkük! Nem a nemi szervük irányítsa őket mintha valamilyen állatok lennének amelyek ösztönösen viselkednek.

Ezek alapján azt állítod, hogy minden ember neandervölgyi, sőt majom mert nem képes saját magán uralkodni. Tehát lehet párhuzamot húzni a gyilkossággal és felmenteni a gyilkosokat. Hiszen "ösztönös" mert a düh vezérli és nem gond egyáltalán, hogy lemészáról akár egy egész családot, vagy idegeneket az utcán valaki!

Egyszerűen nem vagy normális 176, ne add elő, ne hazudj, hogy más személy vagy mert nem vagy!

jan. 30. 11:52
 188/259 anonim ***** válasza:
75%
*Egyszerűen nem vagy normális 176 és 186.
jan. 30. 11:52
 189/259 anonim ***** válasza:
72%

186

Ezzazzzz, dugjon csak felre apuka, vigyen haza valamit a szoptatos felesegenek, hatha a csecsemo is elkapja! Zsenialis otlet ! Komolyan jo otletnek gondoltad leirni ezt a velemenyt? Persze, lehet, csak magadat jaratod le vele 😀

jan. 30. 11:56
 190/259 anonim ***** válasza:
76%

"Az a legnagyobb baj, hogy ahelyett, hogy néha félrek.rt volna apuka, hogy megnyugodjon inkább ott hagyta a feleségét és kisgyerekét."

Nem,te idióta! A megcsalás a legnagyobb gond! Másrészről viszont nagyon jól járt, hogy kiderült milyen hímqrva a párja és elhagyta. Nem kell vele még több évet leélnie.

jan. 30. 11:58
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!