Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?
Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?
A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.
Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.
Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.
Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?
32 N
150
Gondolom, melyik kommentelo vagy a a terezanya, aki minden es mindenki folott all erkolcsben, aki probalja levedleni magarol, hogy ember, mert mindenkit meg akarsz vedeni es erteni, csak hogy egyreszt ez baromira nem halas munka, masreszt pedig baromi bicskanyitogato es alszent…
Jajj mennyi választ kaptam. Tudtam én mit kell írni 😁
Ha nem vennétek észre nem véletlenül írok bicskanyitogatóan.
Kicsit sem értek egyet, vagy pártolom a kérdezőt.
Pont olyan elfogadhatatlan a viselkedése mint itt sokatoknak akik különbnek gondoljátok magatokat tőle.
Mert ti nem csaltátok meg a párotokat.
Hat gratulálok hozzá, de az ember jelleméről nem csak ez árulkodik 🤫
De miert ne lennenk kulonbek?
Akkor nem vagyunk kulonbek attol sem, aki bunt kovet el, lop, embert ol, mert mi is hibazhatunk? Eleg ergya az okfejtesed…
"Hat gratulálok hozzá, de az ember jelleméről nem csak ez árulkodik"
A tiédről is sokat elmond, hogy itt játszod a bírót és mindenkit elítélsz akik nem bólogatnak veled. Narcisztikus vagy, vagy milyen más személyiségzavarod van? ☹️😵
Hat mondjuk olvasgass vissza néhány kommentet 156-os és hamar rájössz.
Én nem játszok bíró, a véleményemet mondom el arról amit látok, pont ahogy ti.
A személyiségemben pedig nincs semmilyen zavar köszönöm az aggódást 🙂↕️
“Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment.”
Na hat tudod mikor bocsatanek meg a ferjemnek, ha felrekurna. Akarhany honapos is a gyerek. Az enyem 5 honapos, de reptetnem a ferjemet ha megcsalna. Nem meg eselyt adnek neki meg vele maradnek..a vonzalmamat es a bizalmamat is elsullyesztene. Ez azert a felesegrol is ad egy kepet, ha mindezt megbocsatotta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!