Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
 201/259 anonim ***** válasza:
37%

"Depressziós lehet attól is, hogy már a lőtéri kutyának nem kell, vagy nem tudja normálisan eltartani magukat, nem tudja kire bízni a gyereket és sorolhatnám."

Jaj igen a nő aki gyerekes és elhagyja a hímribit az már utána más férfinak soha nem fog kelleni még szexre se, nemhogy párkapcsolatra. 😂

De persze a férfit akit kidobott a nő az fog kelleni még 70 évesen is a nőknek mert férfi. 🤡

Inkább prostizz, neked normális nő nem való! 🖕

jan. 30. 13:00
 202/259 anonim ***** válasza:
19%

"Jaj igen a nő aki gyerekes és elhagyja a hímribit az már utána más férfinak soha nem fog kelleni még szexre se, nemhogy párkapcsolatra. 😂"

Hát igen, sajnos nem egy ilyet láttam már.

"De persze a férfit akit kidobott a nő az fog kelleni még 70 évesen is a nőknek mert férfi. 🤡"

És ezt hol írtam? :D

Valóban nem való nekem, nő. Férjem van 12 éve ahogy tegnap is írtam.

jan. 30. 13:19
 203/259 anonim ***** válasza:
75%

Értem, szóval amikor mással akarsz dugni akkor szó nélkül mész és megcsalod mert ösztönös állat vagy? Vagy nyitott kapcsolatban vagytok mert megegyeztettek? 😂

Milyen "fura", hogy egy nő leírja a másikra, hogy nem fog lőtéri kutyának se kelleni mert gyereke van és nem lesz képes eltartani a gyereket a férfi nélkül mert egy hottentotta szóval maradjon inkább a seggén a férje mellett. 🤡

Kit akarsz hülyének nézni? Lerí, hogy férfi vagy.

jan. 30. 13:25
 204/259 anonim ***** válasza:
20%

203.

Nem erre még nem volt példa, nem volt rá szükségem ebben a kapcsolatban.

"Milyen "fura", hogy egy nő leírja a másikra, hogy nem fog lőtéri kutyának se kelleni mert gyereke van és nem lesz képes eltartani a gyereket a férfi nélkül"

Mintha nem lenne rengeteg nő, aki egyedül nem tudja eltartani magát és inkább marad a férje mellett.

A legtöbb gyerekes nővel pedig nem a gyerek a probléma, hanem úgy elhagyják magukat mintha sosem léteztek volna mint önálló személy.

"Lerí, hogy férfi vagy."

Jajj istenem :D Rendben.

jan. 30. 13:30
 205/259 anonim ***** válasza:
88%

204

Tehát mivel "elhagyta magát" míg a férfi félrekúrt és ő egymaga törődött a háztartással, más ügyekkel és még 24/7 a gyerekkel így az ő hibája minden mert "elhagyta magát".

Maradjon a férfival együtt mert ugyanúgy "elhagyja magát" örökké és örüljön, hogy van mit enni, örüljön, hogy a férje ad neki pénzt főzésre.

Még véletlenül sem lehetséges, hogy a nő munkába megy már amikor bölcsis a gyerek, sőt el sem hagyja még amikor nagyon pici a gyermek, nincsenek támogató szülei, rokonai, barátai, nincsenek segélyszervezetek. Elveszne a világban a férje nélkül!

Ittál, vagy komolyan ratyi vagy?

jan. 30. 13:37
 206/259 anonim ***** válasza:
16%

205

Igen ez a rengeteg lehetséges verzió közül az egyik, ami viszonylag gyakran előfordul.

Ehhez nem kell túl nagy agyi kapacitás, elég körbe nézni kicsit.

"Tehát mivel "elhagyta magát" míg a férfi félrekúrt és ő egymaga törődött a háztartással, más ügyekkel és még 24/7 a gyerekkel így az ő hibája minden mert "elhagyta magát"."

Egyébként hol írtam, hogy a nő hibája bármi is?

jan. 30. 13:49
 207/259 anonim ***** válasza:
75%

"Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért."

Nem az elhagyásért, hanem a csalás miatt ítélnek el.

jan. 30. 13:53
 208/259 anonim ***** válasza:
66%
Nyugodjál meg, hogy soha nem lesz nyugtod.Amíg élsz mindenki a tettetiteken fogja köszörülni a nyelvét.Tettetek érte, hogy ez legyen, tehát ideje lesz ebbe bele törődni.A "nagy szerelemnek" ez az ára, ha tetszik, ha nem.Mindenért fizetni kell az életben, ezért is.
jan. 30. 13:53
 209/259 anonim ***** válasza:
63%

"Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak."

A párodnak mi lett a sorsa? Őt hogyan ítélik el?

jan. 30. 13:55
 210/259 anonim ***** válasza:
60%

Mibe fogadunk, hogy a kérdező abba a hamis világba ringatja magát, hogy ő rájuk irigyek az emberek mert ők ketten egymásnak vannak teremtve?

Azzal sem akar tisztában lenni, hogy nem a párcsere miatt ítélik el hanem a hónapokon (vagy lehet még tovább) tartó hűtlenség miatt.

jan. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!