Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?
Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?
A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.
Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.
Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.
Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?
32 N
80-as
Tőlem? Mi szombaton lesz kerek 12 éve, hogy együtt vagyunk és bármilyen hihetetlen is számodra, nem csaltam soha. Ahogy az előtte lévő 2 páromat se.
Bizonygasd még tovább, hogy nem vagy csalfa típus nyugodtan, ráérsz. Amúgy az égvilágon senki se azért hordta le mert együtt vannak hanem azért, hogy még baba mellett is képesek voltak dugni. Már írtam, hogy még a nyitott kapcsolat is jobb mint csalni a párod. A legjobb szakítani, válni ami meg is történt! Viszont egyáltalán nem fog normális érzésű ember neki állni pátyolgatni és háborogni mint te csinálod a ribi és változatai miatt amikor még egyszer leírom te bohóc, hogy 6 hónapos baba mellett keféltek. Írjad a magadét, többé nem válaszolok. Kár a gőzért amikor még a kisbabát se sajnálod.
84.
Nekem nincs mit bizonygatnom, pláne nem itt.
A gyereknek van egy anyja és apja akik szeretik és talán nem egy feszültségekkel teli kirakat házaspár neveli majd fel, hanem egy boldogabb mozaik család.
Te pedig idegen embereket k.rvázol és r.bancozol minden kommentedben.
Én inkább téged sajnállak, mint a kisbabát.
Emberek, most azért maradt volna benne a kérdező párja a volt kapcsolatába, mert gyereke született? Azt se tudjuk, tervezték-e, akarták-e. Az is lehet a volt barátnő ezzel akarta az amúgy is nem működő kapcsolatot megmenteni.
A félrelépés oké, nem volt szép. De itt mindenki patyolat, soha nem hibázott semmibe? :D
Ha annyira jó lett volna bármelyikük kapcsolata is, akkor nem kerestek volna máshol boldogságot. Rá se néztek volna másra! Az meg hogy az ő kapcsolatuk, hogy alakul a jövőben..egyáltalán nem biztos, hogy náluk majd szintén
megcsalás lesz a vége. Lehet hogy ők nem egy sz@r kapcsolatban fognak tengődni, hanem boldogan fognak élni. Együtt. Ezt írni pusztán csak a rosszindulat. :)
72:
“ A férfin ki csodálkozik? Én nem elvégre csak elfogadja amit ezüst tálcán kínált fel a kérdező.”
Ja, tehat a ferj fel van mentve.🫠 meg mindig elfelejtitek, hogy mindenki a sajat kapcsolataert felelos. Nem a no, hanem az apuka a sajat hazassagaert.
Nehogymar felmentsd a ferfit, ot kellene elovenni, a felesegnek nem volt dolga az uj novel. Itt a hapi az aki gyereket csinalt egy szar hazassagba. Bar gondolom voltak jelek elotte is, csak a feleseg nem akarta eszrevenni, mint ahogy szokott lenni.
45 vagyok és szerintem nem menti fel egyikünk se a férfit, de a nő dönt, ő adja az alkalmat és ha nem hagyta volna magát megcsókolni, taperolni, lefektetni hanem szakított volna mindkettő időben akkor nem lenne r***. Írhatjuk mindannyian, hogy r*** a férfi, de ha nem tetszik akkor is a nő engedi magába és nem ellenkezőleg történik.
Amúgyis mindegy mit gondolunk a férfiról amikor a kérdező fog miatta szívni. Eszes nő nem kezd ki nős gyerekessel. Ő megtette. Majd megtudja miért nem érdemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!