Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?
Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?
A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.
Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.
Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.
Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?
32 N
Mindig azok védelmezik oly vehemesen a hűtlen dögöket akik ugyanúgy hűtlen dögök voltak, jelen időben azok, vagy lesznek.
Mások nagy egyetértésben vannak, hogy a hűtlenség az utolsó szemétládákra jellemző, primitív ösztönlényekre mint a majmok amik nem másztak le a fáról hiszen normális ember nemtől függetlenül nem csalja meg a párját hanem szakít, elvál, vagy legalább nyitott kapcsolatban él. Akár hármasban, cuckold kapcsolatban, vagy swingereznek. Mert az is teljesen rendben van ha két fél megegyezik.
Viszont a kérdező házas és gyerekes apát szopkodott a felesége után és ő utána engedte magába a rohadt farkát.
A férfin ki csodálkozik? Én nem elvégre csak elfogadja amit ezüst tálcán kínált fel a kérdező.
A legnagyobb hibás ő mert ha már a nőre magas ívben tett legalább a kisbabára nem kellett volna. Élete végéig még ki nem nyiffan hordozni fogja magában mekkora szívtelen, lelketlen ótvari nagy céda és bizonyos idő után várni fogja mikor hagyja el őt is a ringyócska párja. Ugye amit adsz azt kapsz!
Jajj 72-es téged komolyan sajnállak :D
Rossz lehet ennyi feszültséggel együtt élni amit számodra vadidegen emberek okoznak.
Vagy nem is vagy feszült, ez az alapstílusod?
"Normál esetben az ilyen viselkedés normalizálása és védése felháborítja" És én hol védtem megmutatnád kérlek?
Engem csak szórakoztat ami itt megy.
Elég csak vélemény amiben valaki kifejti, hogy a kérdező k.rvázása nem túl emelkedett intelligenciára vall és rögtön fröcsögve, alpári stílusban a torkának esnek :D
Én téged nem sajnállak egyáltalán hanem jót röhögök rajtad. Itt hiába akarod bizonygatni továbbra is, hogy teljesen elfogadott félredugni különösen nős apucival mert nem az. A kérdező önmaga tapasztalja hiszen az egész kisváros róluk, de főleg róla beszél. Hiába a marha nagy lowe amikor megöli annak a tudata, hogy legszívesebben szembeköpnék. Magának csinálta. Na de kellenek olyan hatalmas retkes és aljas r!bancok mint ti ketten az életbe. Megszabadult általatok az ex a hűtlenség miatt. Ti meg nyekeregjetek nyugodtan tovább!
78
Na most már én is r.banc vagyok, parádés vagy :D
Eltudom képzelni éppen mennyire röhögsz...inkább habzó szájjal írod a következő kommented, lehetőleg minnél több trágár szóval, hogy hatásosabbnak tűnjön.
Természetesen az, mindegy, hogy férfiból vagy nőből vagy. Egyetlen plusz mint írtam, hogy az ex megszabadul tőletek ha szakít mint a kérdező esetében is és keress mást aki nem csalja meg. Mit mondjak minden jóban van valami rossz és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!