Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/259 anonim ***** válasza:
32%

Agyilag zokni emberkéken miért vagy meglepődve?

"Ja, tehat a ferj fel van mentve.🫠 meg mindig elfelejtitek, hogy mindenki a sajat kapcsolataert felelos. Nem a no, hanem az apuka a sajat hazassagaert."

Nincs, de ha te mint nő nem fekszel alá akkor nem tudja pont veled megcsalni a feleségét és a kisbabája anyját. Tiszta a lelkiismereted, bele tudsz nézni a tükörbe és más emberek szemébe probléma nélkül.

Csak ennyi. De nem elég, hogy házas és gyerekes apával fetrenget még a saját párját is hátbaszúrta.

Pedig ki lehetett volna hagyni a hűtlenséget és úgy kapcsolatban lenni.

Az egyik 19 és a másik 20.

jan. 29. 11:09
 92/259 anonim ***** válasza:
0%
Én mondjuknegyetlen valaszt sem látok, aholbezt bárkinmegérti...
jan. 29. 11:35
 93/259 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező! Egy kerdesre válaszolj! !!!

Te is ilyen megertő leszel majd ha a párodnak jön az uj no?

jan. 29. 11:37
 94/259 anonim ***** válasza:
53%

A kettő csalfa féreg mint a kérdező megérti, sőt még tapsol neki, hogy 3 embert tettek tönkre. 2 év telt el és még mindig kapja a ribi szócskát, a nő szóba se áll vele.

Meg is érdemli és 99,99%, hogy abban a cipőben végzi mint a nő.

jan. 29. 11:41
 95/259 anonim ***** válasza:
85%

Persze, teljesen nyilvánvaló, hoyg egy kihűlt kapcsolatot így kell lezárni...gyorsan csinálni egy gyereket a végére, aztán otthagyni anyut a féléves babával, hogy jobb lesz így mindenkinek, mint kirakatban nevelni...

Biztosan azért ellenséges az ex, mert ő is így gondolta, hogy egy kihűlt posvány, és jobb lesz neki is...pláne úgy, hogy a közös (ezek szerint nem kívánt, ugye?) gyerek miatt rendszeresen vissza is köszön a múltja, és mire találna egy kis nyugalmat, újra a képébe tolják a valóságot....

Juhú, hát tényleg milyen jó!

jan. 29. 11:42
 96/259 anonim ***** válasza:
44%

88# Én csak azt mondtam, hogy ne itélkezzünk senki felett. BÁRKI kerülhet még ehhez hasonló helyzetbe, bármelyik szemszögből is.

A részleteket mint írtam jelen esetben nem ismerjük, nem tudhatjuk mi vezetett ehhez.

Ha valaki elhagy egy nőt, egy fél éves gyerekkel, ott a probléma nem akkor és ott kezdődött.

Egyszer engem is csaltak már meg. Ők se maradtak együtt később sokáig. De tudok olyat is akik hasonló helyzetből, már a sokadik évet tapossák együtt.

Bennem nincs, és nem is volt harag ezzel kapcsolatban. Maximum akkor mikor kiderült, de szerintem akit lehet vinni, azt vigyék is, nem fog hiányozni. És ha azt a férfit el lehetett csábítani a fél éves gyereke mellől, akkor abba a kapcsolatba gyerek se igen kellett volna. Továbbra is azt mondom, kicsit mindenki hibás lehet ebben a történetben, és hogy ne itélkezzünk, ne szidalmazzunk senkit, mert nem tudhatjátok mit hoz a jövő számotokra se!

jan. 29. 11:56
 97/259 anonim ***** válasza:
90%
Ok ès okozat/làncreakciò esete. Hogyha nem hűtlenkedtettek volna ès elvàlàs utàn mindjàrt hivatalosan nem vàllaltàttok volna egymàst fel hanem inkább vàrtattok volna kb. 5-6 hònapot minimum akkor màr règ elfelejtette volna a kisvàros mi törtènt. Minden csoda 3 napig tart, de azt nem fogjàk jò szemmel nézni ès jòpofizni, hogy milyen helyesen cselekedtettek amikor egyèrtelműen nem gondolkodtattok csak egymàs nemi szerve szàmìtott.
jan. 29. 12:01
 98/259 anonim ***** válasza:
0%
#96 👍
jan. 29. 12:02
 99/259 anonim ***** válasza:
68%
#96 szerintem pedig lehet és kell is ítélkezni, amikor ilyet tesz valaki. Nem tudjuk mi ment a háttérben? Az a helyzet, hogy nem számít abban a kérdésben, hogy inkább elválok, mert rossz a kapcsolat, vagy hónapokig hazudozok. Senki nem mondta, hogy benne kellett volna maradni egy haldokló lapos kapcsolatban. Maga a tett, hogy nem, én inkább hónapokig hazudozok, és gázlángozok, közben meg k**a ágyából megyek haza a feleségem ágyába (aki nyilván hullafáradt egész napos csecsemőgondozás mellett) egyenesen gyomorforgató.
jan. 29. 12:08
 100/259 anonim ***** válasza:
72%

De persze, hibazthat barki.

Hiba, ha rossz kedved van es a parodon vezeted le. Hiba, ha nem koszontod fel nevnapjan, mert annyi dolgod volt, hogy a nevedre nem emlekszel.

De valakit modszeresen atbszni, titkolozni rola es tagadni mindent, az nem hiba, hanem jellemtelenseg.

Az ember az eletet alakitja, nem elszenvedi (felteve, ha nagykoru es cselekvokepes emberrol van szo).

jan. 29. 12:08
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!