Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytuk egymásért a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytuk egymásért a volt partnerünket, de a mai napig elítélnek ezért. Mikor lesz nyugtunk?

Figyelt kérdés

Biztosan lesz itt is néhány érdes megjegyzés de kérek mindenkit normálisan válaszoljon. Az a kérdésem, hogy az emberek mikor fogadják el a döntésünket? Mikor lesz az, hogy nem elítélve néznek az ismerősök?

A történetünk két éve kezdődött, munkatársak lettünk egy férfival, aki most már a párom. Szimpátia, vonzalom, érzelmek, ez mind gyorsan kölcsönösen alakult de próbáltuk elnyomni. Akkor még együtt voltam a volt barátommal, akkor 6 éve. A párom pedig akkor még nős volt (elvált azóta). Gyerekük is van, fél éves volt a kicsi amikor megismerkedtünk.

Végül többször lefeküdtünk de be is ismertük egymásnak az érzéseinket és döntöttünk. Mivel amúgy is sokszor majdnem lebuktunk, mindent elmondtunk az akkori partnerünknek. Mindketten gyanakodtak, próbáltak esélyt kérni de nekünk nem ment. Összeköltöztünk és fel is vállaltuk egymást. A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni.

Persze mivel kisvárosban élünk gyorsan megtudtam mindenki és bár beszélgetünk ismerősökkel, mindenkin látom az elítélést. Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.. Nagyon megvisel, sokat fogytam.

Persze itt a párom akivel ugyanúgy nagyon szeretjük egymást, és a szűkebb családtagok is elfogadták a döntésünket, de akkor is fáj.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor múlik el az emberekben az elítélés? Mikor fogják ezt elfelejteni?

32 N

jan. 28. 23:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/259 anonim ***** válasza:
53%
Ezt elqrtátok, elszáll a rózsaszín köd aztán azért fogtok sírni mert az exetek nem fogadnak vissza. Egy szóval tudom jellemezni a "fajtátok": retkek🤷
jan. 29. 07:15
 22/259 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy az exfeleség nem akar látni ne haragudj de nyilvánvaló.

De egyébként, őszintén nem értem miért érdekel téged mások véleménye?

Én is voltam ilyen helyzetben, igaz ott nem volt gyerek...de soha, egy pillanatra nem hatott meg ki mit gondol.

Az emberek nagy része éli az unalmas, semmilyen életét és örül ha valamin csámcsoghat. Ez ilyen.

Majd jön egy újabb apa aki otthagyja a családját, egy újabb esemény ami miatt ezek az emberek nyugodtan konstatálják majd, hogy bezzeg és milyen jó ember vagyok, ő meg milyen szar.

Idővel elmúlik.

jan. 29. 07:22
 23/259 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom miért vártok el tiszteletet amikor gusztustalan férgek vagytok mindketten. Az ember az érzéseiről nem tehet, de a megcsalás mindig egy döntés. Már az érzelmi hűtlenség is gáz, de, hogy ti szexeltettek is az persze, hogy kiveri a biztosítékot. Mi kell a hűtlenséghez? Szándék és lehetőség! Emberből vagytok és annyira nem érdekelt titeket senki rajtatok kívül, hogy szexeltettek. Házas gyerekes férfival csináltad ami méginkább undorító.

Fölöslegesen várjátok el a tiszteletet! Legvégül majd az egyikőtök legalább megint félre fog lépni és majd akkor megfogjátok érteni miért nem kéne hűtlenkedni...

jan. 29. 07:31
 24/259 anonim ***** válasza:
75%

Benne van a pakliban, hogy egész életedben el fognak ítélni. Személy szerint ha párom ilyet csinál, nem tudnék bízni benne és kapcsolatot se szeretném tartani, így például a közös gyerek rengeteg olyan szituációba kényszerítene, amit nem akarok.

Szerintem vagy elfogadod, vagy elköltözöl olyan helyre, ahol nem ismernek.

jan. 29. 07:40
 25/259 anonim ***** válasza:
72%

6 hónapos baba mellől félrekúrt és te 6 hónapos babát szintén nem vettél figyelembe. Rendesen a hányinger jön rám tőletek. Nem meglepő, hogy (jóformán) senki se áll az oldalatokra.

El lehet költözni, de ha majd melletted is félremegy akkor ne csodálkozz rajta.

jan. 29. 08:04
 26/259 A kérdező kommentje:

Számítottam ilyen válaszokra de örülök, hogy pár személy valahol megért. A párom és köztem olyan érzelem alakult ki, amilyen szerelem soha nem volt az életünkben. Erre mondják páran, hogy az igazi.

Sajnálom a gyereket és a volt feleséget de inkább alakuljon így, mint egy sivárabb élet amit csak a megszokottság tart össze. Ők ugyanis több mint tíz évig voltak együtt.

jan. 29. 08:11
 27/259 anonim ***** válasza:
63%
Komolyan, nem értem mit vársz? Tapsot, buksisimit, vállveregetést? Mindkettőtök megéri a pénzét! Nem áll szóba veled az ex? Miről akarnál vele beszélgetni? Hát én is kerülnélek, de nem csak téged, az apuával is minimálisra csökkenteném a kommunikációt! Féléves a gyerek, és félremegy? Gusztustalan!
jan. 29. 08:12
 28/259 anonim ***** válasza:
65%
Pár év múlva nálatok is megszokottság lesz.Aztán mehettek majd más ágyba.🤷
jan. 29. 08:13
 29/259 anonim ***** válasza:
69%

"Visszahallom, hogy r…ngyónak hívnak. Vannak akik köszönni sem hajlandóak. Számítottam negativitásra de ennyire nem.."

Mit vártál? Nyilván a "drága" párod is ringyó, de akkor is te vagy a nő. Mindig a nő adja az alkalmat amit a férfi elfogad. Persze, hogy annak neveznek amikor az vagy. A női embertársad és egy kisbabát levegőnek néztél. Férfiakon sosem csattan úgy az ostor mint a nőkön és soha nem fog hiába a feminizmus, egyenlőség.

Szégyellik a rokonok, hogy a családba tartozol, a legközelebbi családtagok pedig vagy szintén érzéketlen robotok mint ti, vagy ahhoz tartsák magukat, hogy nem lehet visszatekerni az időt.

"A kicsivel rendszeresen találkozik a párom, de a volt felesége rideg vele, velem pedig nem is hajlandó találkozni."

Miért találkozna veled, miért lenne veled udvarias amikor nem elég, hogy megcsalta a volt férje veled, de még új életet is kezdett veled? A gyerek elvált szülők gyereke. Olyan törést okoztatok neki amin nem nem biztos túl fog lépni.

Persze mindennek megvan az oka és igazából jó, hogy így történt mert nem kell neki szenvedni a férje miatt, se az exednek miattad hanem majd a jövőben ti fogtok egymás mellett. Mint mondják kutyából nem lesz szalonna. Ha ő képes volt megcsalni a gyereke anyját és te a párod akkor újabb hűtlenségre fog kerülni sor.

jan. 29. 08:15
 30/259 anonim ***** válasza:
77%
Nyugodj meg, pár év és ti is megunjátok egymást a stresszes hétköznapokban, aztán egy jobb élet reményében lecserélhetitek egymást.
jan. 29. 08:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!