Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom közös bankszámlát szeretne, de én még hezitálok.... Jó ötlet e? Érdemes e? (Tudom, h ezt nekem kell eldönteni, de érdekelnének azért a vélemények!)
#51 Bár nem ez volt a kérdés, de a válaszaidból kiderül, hogy te mindig mindennek a könnyebbik végét fogod meg.
Nem vagy házasságpárti, de mikor bújtatod a pénzedet a végrehajtó elől, akkor jól jön egy balek.Meg együttélni vele...Épp csak felelősséget ne kelljen vállalni soha, semmiért.
Kedves utolsó! :)
"Hàzasok vagytok vagy csak egyûtt éltek!?"
Ez szerintem egy kérdés volt! ;)
Nem bújtatom a pénzem semmilyen végrehajtó elől, a fizetésemet már eleve úgy kapom meg, h levonják belőle a 33% - ot! ;)
Páromat hamarabb megismertem, és csak ezután jött a letiltás! ;)
És eleve párom ötlete volt a közös bankszámla, nem az enyém!
Ha már nem vagyok házasságpárti, akkor rögtön kihasználom a másikat, és minek az együttélés is, igaz? :)
Mert ha valaki nem akar házasságot, akkor már abból rögtön az következik, h baleknak nézi a másikat, és együttélni valakivel házasság nélkül nem is lehet.....igaz? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!