Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legjobb csókja és hogy történt a dolog?
Változó hogy mit nevezünk “legjobbnak”, számomra inkább olyan van, hogy legemlékezetesebb.
Munkahelyemen megismerkedtem egy férfival aki bőven a “ligámon” felül volt, viszont ő is érdeklődött irántam. El se akartam hinni. Vagy 2 hónapon keresztül flörtöltünk, minden egyes napomat feldobta, izgatott voltam akárhányszor a közelemben volt. Majd elhívott randizni. Valami pizzériában voltunk, hangosan szólt a zene. Ittunk pár koktélt aztán elkezdett rátérni a lényegre, hogy valamit érez irántam. Mivel hangos volt a zene, áthúztam a széket hogy teljesen mellette üljek hogy halljuk egymást, és akkor megcsókolt. Elmondani nem lehet az a tűzijáték meg ami minden volt bennem :D amikor tényleg fülig szerelmes vagy és végre beteljesül, mint valami filmben, forgott velem a világ. Igazából nem emlékszem hogy meddig tartott, vagy mennyire volt nyelves, nem is az érdekelt, hanem az a hatalmas boldogság….
Aztán kiderült hogy van barátnője és a részéről csak egy menet voltam de az részletkérdés 😂😂 attól még örülök hogy megtörtént velem egy ilyen.
Kb. egy hónapja volt az utolsó. Nagyon jó volt, de a "pár"-kapcsolat nagyon gyenguszka, alig tud megmaradni.
Most nem tudom felidézni annyira az emlékét, de akkor szinte bombasztikus, mindent betöltő/elsöprő erővel bírt.
2012 nyarán, a kelenföldi pályaudvaron búcsúztam el a barátomtól.
Mielőtt a vonat bejött,volt egy búcsúcsók, szenvedélyes és érzéki,hosszú.
Előtte is volt már, utána is volt, de az a pályaudvari volt a legédesebb.
Pedig férfiak voltunk mindketten.Azóta már nem a párom,régóta ...
Kicsit ketteshez hasonló élethelyzet abból a szempontból, hogy oda voltunk egymásért meg vissza, pedig soha nem találkoztunk, én egy képet láttam róla (társkereső), azon nagyon tetszett, pont az esetem volt. Ő is hasonlóan volt, csak nekem több képem volt fent.
Ez 15 éve volt még épp a nagyon okos mobilok meg filléres mobil adatátvitel előtt. Még ilyen kinyithatós nyomógombos mobilom volt, szóval nem volt messenger hívás meg ilyenek:)
Lényeg a lényeg, úgy megtaláltuk a közös hangot online mint még soha senkivel, non-stop chateltünk, sms-eztünk, nem bírtuk abbahagyni a kommunikációt és eléggé mentek a pajzán célozgatások is, bár ízlésesen, ez volt az egyik, amit annyira szerettem benne, hogy nyomult, de sosem bunkó módon. Volt, hogy szabit kellett kivennem utolsó pillanatban reggel, mert este 8-ól hajnal 4-ig beszéltünk telefonon és nem bírtam reggel felkelni :D Teljesen egymásra voltunk hangolódva, kb 1,5 hét után jött a tali. 100 km-re laktunk egymástól. Egy parkolóban találkoztunk a hozzám közel lévő városban azzal, hogy én ott hagyom a kocsit, átülök hozzá és elcsavargunk valamerre. Nyári este volt, de épp eleredt a zápor. Én értem oda elsőnek, ültem a kocsiban kicsípve a kis nyári ruhámban az üres parkolóban, sötét volt, kopogott az eső az ablakokon. Halál ideges voltam emlékszem, hogy istenem, csak ne legyen unszimpatikus, igénytelen vagy bármi, csak egy kicsikét tetszen, légyszi légyszi.
Láttam, hogy jön egy kocsi, ott már a torkomban volt a szívem, lekanyarodott a parkolóba és beállt mellém.
Na mondom, nincs mese, kiszállás.
Kiszálltunk és megláttam a legszebb férfit, akit valaha láttam, amit elképzeltem, vagy amiben bíztam, azt teljesen túlszárnyalta, rám mosolygott, elindult felém, közben esett. Annyit mondott"szia kicsim", megölelt és megcsókolt mintha csak a világ legtermészetesebb dolga lenne, mintha mindig is együtt lettünk volna, közben ott áztunk, de nem bírtuk abbahagyni a csókolózást vagy 2 percig a zuhogó eső ellenére. Kicsit olyan filmes volt az egész ott akkor. Bocs a hosszú ömlengésért, de egyik legkedvesebb emlékem. Nem is a helyszín miatt, talán inkább azért, mert egy 10 napos feszült, szerelmes, titokzatos érzelmi kavalkád beteljesülése volt a legjobb értelemben. Soha nem éltem át hasonló intenzitású valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!