Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt a vőlegényem legjobb barátja. Tegyek úgy, mintha meg sem történt volna?
Fogalmam sincs, mi történt, úgy nézett rám, és egyszerűen forrt a levegő közöttünk...csak egy pillanat volt az egész, mert kapcsoltam, hogy mi a francot csinálunk...
30 éve, kisbaba koruk óta legjobb barátok, szóval nem 20 éves fiúkákról van szó...a barátja most vált el, két kisgyereke van...
Pontosan tudom, hogy semmit, de tényleg semmit nem jelentett, mégis annyira rosszul érzem magam...soha de soha nem csalnám meg a páromat, és most itt ez a dolog..
Elmondanátok neki a helyemben? Vagy felejtsem el?
Félek, ha elmondom, nemcsak a kapcsolatunkat, de az ő barátságukat is tönkreteszem..
Ki kezdeményezett?
Szerintem ha rendesen át van beszélve, akkor ha elmondod se lesz semmi. Szerintem jó, ha a közlés és a megbeszélés között idő telik el, így lehiggadtok addig.
Ha nem mondod el,akkor zavarni fog maga a tény. Egy ilyen kapcsolatban nem kellenek titkok
Ja a kanos elvált barát... -te meg hagytad!
Gratulálok!
Tudnia kellene a vőlegényednek!
Valami hiányzik a kapcsolatodból ha mással forr a levegő.
Ez egy jó jelzés volt arra, hogy gondolkodj el azon, hogy mire van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!