Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsókolt a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókolt a vőlegényem legjobb barátja. Tegyek úgy, mintha meg sem történt volna?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, mi történt, úgy nézett rám, és egyszerűen forrt a levegő közöttünk...csak egy pillanat volt az egész, mert kapcsoltam, hogy mi a francot csinálunk...

30 éve, kisbaba koruk óta legjobb barátok, szóval nem 20 éves fiúkákról van szó...a barátja most vált el, két kisgyereke van...

Pontosan tudom, hogy semmit, de tényleg semmit nem jelentett, mégis annyira rosszul érzem magam...soha de soha nem csalnám meg a páromat, és most itt ez a dolog..

Elmondanátok neki a helyemben? Vagy felejtsem el?

Félek, ha elmondom, nemcsak a kapcsolatunkat, de az ő barátságukat is tönkreteszem..

2016. aug. 14. 01:45
1 2
 11/17 fru_ ***** válasza:
64%

Nem tudom magam elképzelni a helyzetben, de szerintem hagyd a csába.

Mindenkit érhet baleset, ez az a kategória, ha bármit teszel, azzal csak rontasz mindenki életén, így meg csak neked marad egy tanulságos tüske.

A srácnak is mondd el, hogy egyrészt szemétség volt tőle, másrészt meg meg sem történt.

2016. aug. 14. 09:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, tok feleseleges elmondani ha nem jelentett semmit, annyi, h tanulj belole es tobbet ne csinalj ilyet:-))
2016. aug. 14. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:
nem érdemes szerintem kavarni a port emiatt. hamarabb kellett volna gondolkodni... utólag meg már ne akarj fájdalmat okozni a vőlegényednek a saját bűntudatod miatt
2016. aug. 14. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

mondjuk én ezt nem bírom felfogni,hogy össze akartok házasodni és még sincs meg a kommunikáció, nem mondod el neki.

igen,kényes téma. de meg kéne tudni beszélni ezt is.

én mélységesen csalódnék,hogy ez utólag kiderülne a páromról. nem a csók miatt,hanem mert hallgatott. nem lenne esküvő sem.

míg a csókot lehet meg tudnám bocsátani,hogyha tényleg így történt és kapcsoltál időben.

2016. aug. 14. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
33%
Látni hogy sok az álszent.Nem mond el.Csak rontasz meg izé....Vállald a felelősséget.Persze engem meg lepontoztok mert az egyenességet a becsületességet választanám.De hát mit várok tőletek.Nők vagytok.Mond el kérdező.Tudja a párod legalább hogy mekkora egy ku rva vagy.
2016. aug. 15. 07:02
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
A másik hogy tudtad hogy ez lesz.Leírtad.Akkor meg te is sáros vagy.Én nem sajnállak.
2016. aug. 15. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:
26%

Nem vagytok normálisak emberek! Nem ismeritek a kérdezőt, se a teljes sztorit!

Nem ítélkezni kéne, teljesen normális helyzet, hogy becsúszik 1-1 ilyesmi. nrm jó, hogy így történt. Ez van. Szerintem ez bocsánatos bűn, bár kéne hozzá pár óra, hogy lenyugodjak.

Egy igazi mély kapcsolatban nincsenek ilyen jellegű eltitkolások. Persze lesz balhé meg minden, de ha minden lenyugszik akkor utána még jobb lesz a kapcsolat

2016. aug. 15. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!