Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátom két hete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom két hete megcsókolt, de azóta úgy tesz mintha semmi sem történt volna. Mit csináljak? Rákérdezhetek arra hogy mit volt ez, anélkül, hogy barátságunk kárára menne? 20L

Figyelt kérdés

Egyik este kicsit becsíptünk és megtörtént, de leállítottam mielõtt tovább alakultak volna a dolgok.

Normálisan viselkedünk azóta de néha mégis akadnak kínos pillanatok. Üljünk le tisztázni feketén-fehéren, hogy ez most mi volt? Vagy nem jó ötlet errõl beszélgetni?

(Úgy szerettem volna nem az az emberbõl lenni aki kiteregeti magánéleti problémát, dehát ez van.)

2017. aug. 19. 00:03
 1/9 anonim válasza:
59%
Mond el hogy te hogy gondolod vele.
2017. aug. 19. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Jó ötlet vagy sem, nem ártana tisztázni a dolgot.
2017. aug. 19. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem most már késő AZT az eseményt feszegetni, de ha hasonló szituációba kerülsz, akkor viszont abban a pillanatban, - az eseményt követően azonnal - "játsszátok le az aktuális menetet"!
2017. aug. 19. 00:13
 4/9 anonim válasza:
59%

"Legjobb barátom"

Kedves, te vagy nagyon buta, vagy naív, vagy vak vagy. A fiùval jöjj össze vagy zárd le a "barátságotokat". Ne kìnozd öt ezzel az önhitegetö maszlaggal ,hogy "így vagyunk barátok ,meg ùgy vagyunk barátok..."

24f

2017. aug. 19. 01:17
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Nincs barátság férfi és nő között. Pláne nem legjobb barátság. Az egyik fél mindig többet akar. Döntsétek el, hogy együtt vagytok vagy nem.
2017. aug. 19. 09:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy te mit szeretnél. Ő valószínűleg többet érez irántad barátságnál, de mivel nem is volt tiszta a feje, és le is állítottad, így lehet, hogy már ő sem mer lépni, mert ő is fél, hogy vége mindennek. Ha úgy gondolod, hogy neked is belefér a barátságnál több, akkor mondd meg neki, ha meg nem, akkor szerintem ezt is illő lenne tisztáznotok. Gondolom, belőle nem múlt el nyomtalanul a vágy, és nem hinném, hogy "csak" barátként tudna rád tekinteni, viszont ez így csak kínlódás.
2017. aug. 19. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Ezzel a csókkal a barátság már megszűnt. Akkor is,ha nem lesz belőle kapcsolat. Fogadd el.

És beszélj vele

2017. aug. 19. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell beszélni róla szerintem. Nekem is van lány aki barátom csak de ugyanez a szitu megvolt, berúgás meg smárolás de ennyi semmi több, azóta egy szót nem beszéltünk róla pedig már egy jó 4-5 éve történt, másnap ugyanúgy dumáltunk mintha semmi nem is történt volna és azóta is jóban vagyunk. Mondjuk szerintem ehhez kellett azért hogy mindketten helyén tudtuk kezelni az egészet, egyikünk sem akart hirtelen többet a másiktól, maradtunk ugyanúgy simán csak barátok mint előtte.
2017. aug. 19. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
#8: Ti dolgotok,hogy nem beszéltetek róla,de ezt gyávaságnak hívják. Erre pedig ne biztassunk másokat
2017. aug. 20. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!