Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha a lany aki...

Mit tegyek ha a lany aki nekem tetszik, mindig a legjobb baratomra bukik?

Figyelt kérdés
Mindig ez van.. Akivel ossze akartam jonni utoljara megdugta, en mondtam nem veszunk ossze egy csajon ,de mar kicsit zavaro, es minden masban szamithatok ra.. Hiaba edzek, nem mondom,hogy alompasi vagyok, de azert csunya se vagyok, viszonylag jo kepu, de neki valahogy a vereben van es a dumajaban,mindog bevonzza oket, es pont azokat akiknel en kezdemenyezek, ugyanez van most is.. Es nemtudom hogy mit tegyek,mar beszeltunk errol. 22/F

2017. aug. 17. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Neked is csak egy dugásra kellene, az a problémád? Mert ha nem, akkor a tied lehet a végén ezek szerint. Viszont nekem biztosan nem kellene egy olyan lány, aki ennyire könnyen kaphato mindenre. Lehet, hogy jol is jársz a haveroddal, hogy "kiprobálja" elötted.

Amugy meg ha beszéltetek erröl, és mégis ezt csinálja veled, akkor nem is értem a barátságotokat.

Egyébként a filmekben már elmondták a trükköt, menj nálad csunyább haverral bulizni, mert akkor ha helyes vagy ha nem, a csaj joképünek fog látni a haverod mellett.:D (nyilván ez csak vicc, de ez ugrott be rögtön a kérdésedröl)

2017. aug. 18. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Tud erről a legjobb barátod? Mármint értem, hogy beszéltetek erről úgy általánosságban, de konkrétan is meg szoktad neki mondani, hogy "figyelj, xy tetszik, légyszi ne nyomulj rá"?

Ha csak általánosságban került ez szóba, akkor nem hibás a barátod, csak kicsit szerencsétlen a szituáció.

Ha konkrétan megmondtad neki, hogy ki tetszik neked, és ezt nem tartja tiszteletben, akkor nem biztos, hogy igaz barátod.

De ezt mindenképpen oldjátok meg, beszéljétek meg, ne legyen egy ilyen "hülyeség" miatt harag.

2017. aug. 18. 00:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Konkrétan is volt, meg randiztam is a csajjal. #1 majd add kolcson a menyasszonyod, elvegre ha hosszu tavra tervezel vele akkor olyan mindegy, nem? :D
2017. aug. 18. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!