A legjobb barátnőm közölte velem, hogy neki tetszik az a
srác akibe én szerelmes vagyok, ráadásul, hogy már
hamarabb is tetszett neki, mint nekem és a szemem láttára
elhívta randira. Ti a helyzetemben megbocsátanátok-e?
Figyelt kérdés
Talán azért is esett ennyire rosszul, mert ő hívta fel a figyelmemet a srácra, azért, azt mondta, hogy ő így hátha elfeledi, ha nekem tetszik, mert neki is tetszik. Erre ma tök jól éreztem magam a barátaimmal (köztük azzal a bizonyos sráccal) és úgy éreztem, hogy van esélyem nála, a barátnőm meg közli, hogy neki hamarabb megtetszett. És most meg azt akarja, hogy bocsássak meg neki. A helyzet azért is volt nagyon szar, mert el kezdtem bőgni az utcán, és elkezdte mesélni hogy mindig róla álmodik. Hogy miért pont most mondta azt nem tudom, de nagyon szarul esett.
Majd máskor nem töketlenkedsz, ha tetszik valaki el kell hívni randira.
2017. jún. 17. 20:15
2/12 anonim válasza:
Neki hamarabb tetszett, ergo övé az elsőbbség.
2017. jún. 17. 20:20
3/12 anonim válasza:
#2 naja,de azért meg kell kérdezni az óvónénit is
2017. jún. 17. 20:26
4/12 anonim válasza:
Nem kettes, remélem csak ironizáltál. :D
Szerelemben nincs elsőbbség, és hogy kinek tetszett előbb az adott személy.
Én a helyedben kérdező szintén elhívnám randira a srácot. Az ő joga eldönteni melyikőtök neki a szimpatikusabb. És nem, attól mert a barátnődnek is bejön a srác, nem jogosítja fel őt arra, hogy f**ok legyen veled szemben.
De amúgy is úgy veszem az írásodból hogy elég fiatalok
2017. jún. 17. 20:30
5/12 anonim válasza:
"szar barátnőm van" :D
HJaj velem is megesett ez gimnáziumban, aztán addig szomorkodtam magamban, amíg össze nem jött a sráccal, akiről tudta, hogy tényleg nagyon tetszik nekem, hónapok óta. Természetesen addig le sem szarta ő sem. Vannak ilyen lányok, szerintem direkt csinálta, mivel miután összejöttek röhögött a srác háta mögött, meg kibeszélte, a szívem szakadt meg, nem is szerette. :/ Viszont szépen összetörte a srác szívét.
"mert el kezdtem bőgni az utcán, és elkezdte mesélni hogy mindig róla álmodik." Ja ilyet is csinált a "barátnőm", szerintem ezek célzott szemétkedések. Gondold át még, hogy esetleg más dolgokban is furán viselkedik veled? Mert akkor nem barátnő.
2017. jún. 17. 20:33
6/12 anonim válasza:
44% Már megint ittál?
2017. jún. 17. 20:35
7/12 anonim válasza:
Kettes vagyok, természetesen olyan komoly hangvételű a válaszom mint maga a kérdés. :)
2017. jún. 17. 20:39
8/12 anonim válasza:
Ööööö, nem a barátnőd pártját fogom, de ebben nincs ilyen, hogy stipi-stopi. Te nem léptél, ő igen. Neki is tetszik a srác, neked is. Ő lépett, te nem, akkor meg?? Mit vársz mi lett volna? Más kérdés, hogy gerinctelen húzás, én nem tudnám megbocsánatni.
2017. jún. 17. 22:08
9/12 anonim válasza:
Nem értem :D neki ugyan annyi "joga van " ahhoz, hogy tetszen neki a srác, mint neked. Lehet tényleg előbb tetszett neki, mint neked csak nem akarta mondani, aztán neked is megtetszett, akkor meg már kínosnak érezte, hogy beközölje. Te nem léptél ő igen. Nyilván ez senkinek sem esik jól, de ezen felesleges drámázni.
2017. jún. 18. 12:05
10/12 anonim válasza:
Léphettél volna te is hamarabb, de most már mindegy. Ő bátrabb volt. De olyan nincs, hogy "neki tetszett hamarabb, akkor az övé", mert úgyis a srác fogja eldönteni, kit választ (még az is lehet, hogy egyikőtöket se...) Különben a barátnőd is mit vacilál, előbb el akarja felejteni, aztán randira hívja?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!