A legjobb barátnőm közölte velem, hogy neki tetszik az a srác akibe én szerelmes vagyok, ráadásul, hogy már hamarabb is tetszett neki, mint nekem és a szemem láttára elhívta randira. Ti a helyzetemben megbocsátanátok-e?

A kifejtős rész első mondatából kiderül, hogy kezdettől tudtad azt, hogy neki is tetszik, hiszen "ő hívta fel a figyelmemet a srácra, azért, azt mondta, hogy ő így hátha elfeledi, ha nekem tetszik, mert neki is tetszik" - szóval a kérdésfeltevés picit megtévesztő szerintem...
Szóval neki is tetszett, te is beleszerelmesedtél, és ő hívta el, van ez így.
Elmegy vele a randira a srác?
Ha úgy érzed, van esélyed nála, még mindíg megteheted, hogy ezt megosztod a sráccal is - mármint, hogy tetszik neked, és tudod, hogy a barátnődnek is; viszont mivel a szerelemben tényleg nincs sorrendiség, és bnő lépett, te is lépsz az ügyben. Ebben az esetben - választhatja barátnődet, akkor neki még több esélye volt; - választhat téged (és megnézheted, hogy a visszanyalt fagyi szituációban a barátnő megbocsát-e olyanért, amiért ő várja tőled), opció ugye még az "Egyikőtök sem", valamint ha a srác huncut, lehet, hogy bepróbálkozik a "Mindkettő"vel, erre figyeljetek oda... :D
Szia!
Ilyen velem is volt már. Csak a barátnőm még ajándékot is adott neki és elmondta hogy szereti. Szerintem is mond a srácnak,és a barátnődnek meg azt hogy nem lehet köcsög veld hogy aztán mintha semmi sem történt volna bocsánatot kérjen. De persze előbb utóbb bocsájts meg neki mert egy barátság(bár a tietek nem tudom milyen)de többet ér egy fiúnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!