Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a "legjobb" barátnőtök a ti képetekkel vagy adataitokkal társkeresőzik?
Áthívott kávézni ami nem szokatlan és beszélgettünk.Aztán rátért, hogy társkeresőn megismert valakit aki hétvégén jönne hozzá és mi lenne ha én is ott lennék?Kérdeztem, hogy minek?Nem is értettem.Aztán nagy nehezen kinyögte, hogy engem írt le a pasinak és mi lenne, ha én találkoznék vele először és szépen átpasszolnám neki.És értsem meg neki régóta nem volt párja és én irigy vagyok nem segítek neki stb.
Ezt hogy gondolta??????Óriási hisztit csapott mikor kikeltem magamból, állítja hogy képet nem rakott fel csak az adataimat, hogy barna haj hány kiló vagyok stb.
Férjem van, munkahelyem van, ha ott meglátják?
Egyáltalán normális az ilyen?
Hát nem lenne a barátom attól kezdve, az fix. Mert engem ezzel hozna rossz helyzetbe... már az, hogy randira vki magával viszi a barátnőjét, egy ki...ul proli dolog, és a csávó azt hinné, te voltál ez a nagyon intelligens kulturált ember... szóval ártatlanul lennél parasztnak gondolva. Ja és majd a pasas biztos megelégedne azzal, akinek lepasszolták.
A csajszi meg igenis adja meg a saját adatait, mert ezzel átveri a pasit is meg téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!