Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a "legjobb" barátnőtök a ti képetekkel vagy adataitokkal társkeresőzik?
Figyelt kérdés
Állítja, hogy képet nem rakott fel, de nem igazán hiszek neki és nem tudok átnézni annyi oldalt, főleg ha fizetősön is volt.Úgy össze vesztem vele, hogy már szerintem semmit nem fogok megtudni ezek után.2017. aug. 15. 16:16
11/22 A kérdező kommentje:
Hogy jelentsem fel, ha nem találok képet?Rohadt kellemetlen és hülyén érzem magam, nagyon régóta jóban voltunk.Lehet igazat mond és képet nem rakott.Nem tudom.
Este jön haza férjem, majd meglátom mit mond, bár durván ki fog akadni.
Teljesen máshogy nézünk ki, semmi hasonlóság köztünk, ez nem olyan hogy ki néz ki jobban.Szerintem egyikünk se, totál mások vagyunk.
De akkor se értem a logikáját, hogy ez mi akart lenni.
2017. aug. 15. 17:37
12/22 anonim válasza:
Szólnék egy srác ismerősömnek hogy dugja meg .
13/22 A kérdező kommentje:
Totál sokkot kaptam, aztán mivel hisztizett hogy szemét vagyok kiakadtam és leüvöltöttem, de csak azt hajtogatta hogy nem rakott képet értsem meg.Aztán eljöttem.Soha a büdös életben nem akarom látni.
2017. aug. 15. 17:41
14/22 anonim válasza:
épp emiatt kérném, hogy mutassa meg a profilt. aztán megkérném, hogy törölje, vagy az adatokat változtassa meg... és felejtse el ezt a visszaélős dolgot, vagy feljelented. nem kell feljelentened, de ha megemlíted neki, biztos hogy megijedne és befejezné.
15/22 anonim válasza:
Azért az tanulságos, hogy az összes gyökér, aki a másik szekcióban nyavalyogni szokott, hogy nincsen nője, az itt örömködik. Hát igen, a nyomi férgeket egy nő sem szereti.
17/22 Quid pro quo válasza:
Nem kell a dráma. Ez egy hülye. Szüntess meg vele minden kapcsolatot. Ezen meg ne pörögj annyit!
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akartam vele beszélni, amit írtatok, hogy mutassa meg és törölje le vagy feljelentés lesz, de letiltott mindenhol, ajtót nem nyitott, telefonja folyamatosan foglaltat jelez.
Email-be tudtam csak elküldeni neki.Hát ennyi.
15 évet vágott ki a kukába és nem értem, de őszintén már nem is akarom.
Köszi mindenkinek.
2017. aug. 17. 01:29
19/22 Tamas0402 válasza:
Büszke lennék rá! ;) De azért taka :DD
20/22 anonim válasza:
Legalább elismeri hogy te vagy a jobb csaj, ha már a te képeiddel nyomja a dolgot. Ez igazából jó érzés is lehez de attól még ugyan úgy pofánrúgnám (még mibdig 24/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!