Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen volt életed legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AzImi kérdése:

Milyen volt életed legjobb csókja és hogy történt a dolog?

Figyelt kérdés

jan. 12. 12:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem kétféle legjobb is van. Az egyik a romantikus, a másik pedig a technikáját tekintve legjobb. A romantikus sztorija klasszikus barátnőzés.

A technikájában legjobb az egészen más volt. Annyira máshogy tudott a csaj csókolni mint a többi nő, hogy az hihetetlen. Nem csinált semmi extrát csak valahogy finoman mégis aktívan, lazán, puhán, forrón és görcs nélkül tudta a nyelvét mozgatni. A legtöbb nő befeszíti a nyelvét és inkább kalimpál, ő meg befeszítés nélkül tudott simulni, táncolni vele :))

jan. 13. 05:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb és legizgalmasabb csókok spontán jönnek,és nálam legtöbbször idegennel,tehát nem hosszú kapcsolat közben.Az első csak szájpuszi v kb14évesen:nagyon tetszett a házunkban egy srác,összejöttünk,de igazi,beteljesületlen diák fellángolás v,mégis emlékezetes.Akkor még nem v internet,úgyh amikor elköltöztek,megszakadt sajnos a bimbózó szerelmünk:(

Az első igazi nyelves csókom házibulin vráadásul 2nagyon jó pasival egy éjszaka alatt,úgyh tapasztalatlan tiniként máris féltékennyé tettem2pasit is.Mindig is imádtam hülyíteni a pasikat,úgyh v sok munkahelyi flörtöm,szórakozóhelyen a félhomályban színtén v jó pár emlékezetes csókom,amikre tök jó vissza emlékezni,de azóta benőtt a fejem lágya,és átestem a ló túloldalára:bulizni még mindig imádok,de messze elkerülöm a testi kontaktus minden formáját,amiben talán a covidnak is van szerepe,de ami nem hiányzik,attól távol tartom magam és kész!:)

jan. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!