Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyén való hogy a barátnőm megcsalt a legjobb barátjával? Én beteg voltam miközbe ez történt. Felajánlottam neki hogy ha eldobja azt a barátot akkor folytathatjuk.
Én megpróbáltam mindent bele adni a kapcsolatunkba hisz szeretem még mindig és nem akar elvesziteni de nem akarja eldobni azt a férget sem.
19/F
Ha nem téged választ az is egy döntés.
Magyarul nem kellesz eléggé.
Ilyenkor kell emelt fővel és méltósággal távozni.
"Felajánlottam neki hogy ha eldobja azt a barátot akkor folytathatjuk." - Komolyan ennyire semmibe veszed magad? Ennyire semmi önbecsülésed? Ezek után nem tudom mire számítanál, nem lehet egy olyan embert tisztelni, aki saját magát nem tiszteli.
Ebben a sztoriban mellesleg a féreg nem más, mint a kis lotyó barátnőd.
Legalább magadnak ne hazudj basszus. Ha szeretne és szerelmes lenne beléd (és most az, hogy mit mond, teljesen lényegtelen), akkor nem lépett volna félre ilyen pofátlan módon és később nem választotta volna a srácot.
Nincs itt semmiféle agymosás, csak egy viszkető punci meg egy egybites ösztönlény r-banc.
Legközelebb az ember tetteit nézd, ne a szavait, amikor el akarod dönteni, mit jelentesz számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!