Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,ti hogy közöltétek mikor magasabb szintre akartatok lépni?
Szerintem egy kellemes, romantikus este simán fel lehet hozni ezt a témát. Rákérdezni, hogy ő mit gondol erről, mik a tervei, hogy látja az előttetek álló éveket stb.
Tudom, a nők egy része valamiért irtózik attól, hogy a SAJÁT életének egyik legnagyobb döntéséről (házasság) beszéljen a párjával, de valójában ezzel nincs semmi gond. A házasság nem egy szívesség a férfi részéről, amit ímmel-ámmal megtesz a nő kedvéért. Legalábbis jó esetben. Éppen ezért nem gáz rákérdezni / felhozni ezt a témát.
És persze nem azt mondom, hogy szerda reggel a fogmosás meg a fésülködés között kérdezz rá, de a megfelelő pillanatban telejsen rendben van.
Olyan furák az olyan kérdések mikor ezek mennek hogy kerfezzem meg hogy beszéljek vele errol arrol.
Normal esetben meg van mindenhol a "saját kapcsolati nyelv"is mindenki tudja a másiktol hogyan kaphat válaszokat, meg milyeneket, meg még azt is mikor mire gondol a másik mik a tervei céljai vagy alapbol mik motiválják és kérdezni se kell.
De a gyk tele van olyan kerdésekkel mintha nem is párkapcsolatban lennének.
Ez a mit vennézek neki ajándékba kérdések is hogy azt se tudják minek örülne a párjuk. Nekem olyan fura.
"a házvásárlás folyamatban van"
Akkor úgy lesz jó, ahogy elterveztétek.
"eljegyzés-házasság-gyerek témára gondolok" - Most? Nem a házvásárlás előtt beszéltetek erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!