Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők,ti hogy közöltétek mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,ti hogy közöltétek mikor magasabb szintre akartatok lépni?

Figyelt kérdés
Az életben vannak ciklusok ahova elérünk, ezzel mindenki így van. Most úgy érzem nálam is eljött ez. 4 éve tapossuk az utunkat,én már úgy érzem szeretnék letelepedni. Itt eljegyzés-házasság-gyerek témára gondolok. 3 éve élünk együtt,igaz hogy csak egy albérlet de a házvásárlás folyamatban van. Nem tudom lenne e értelme annak,hogy szóba hozzam,nem azért mert a vissza utasítástól félek,én nem szeretnék túlságosan nyomulni. Van erre valami logika,honnan lehetne megközelíteni a dolgot?
ma 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem egy kellemes, romantikus este simán fel lehet hozni ezt a témát. Rákérdezni, hogy ő mit gondol erről, mik a tervei, hogy látja az előttetek álló éveket stb.

Tudom, a nők egy része valamiért irtózik attól, hogy a SAJÁT életének egyik legnagyobb döntéséről (házasság) beszéljen a párjával, de valójában ezzel nincs semmi gond. A házasság nem egy szívesség a férfi részéről, amit ímmel-ámmal megtesz a nő kedvéért. Legalábbis jó esetben. Éppen ezért nem gáz rákérdezni / felhozni ezt a témát.

És persze nem azt mondom, hogy szerda reggel a fogmosás meg a fésülködés között kérdezz rá, de a megfelelő pillanatban telejsen rendben van.

ma 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Hogyhogy honnan kellene megközelíteni? Ezek a te életed további alakulását tekintve nagyon fontos témák. Ti ilyen alapokról tényleg nem beszélgettek? Régen rossz, ha ezt nem mered felhozni. Néha megdöbbent, hogy élnek egymással emberek. Úgy hozd fel, hogy szeretnél erről beszélni, és elmondod a te gondolataidat. Ez ennyi.
ma 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Olyan furák az olyan kérdések mikor ezek mennek hogy kerfezzem meg hogy beszéljek vele errol arrol.

Normal esetben meg van mindenhol a "saját kapcsolati nyelv"is mindenki tudja a másiktol hogyan kaphat válaszokat, meg milyeneket, meg még azt is mikor mire gondol a másik mik a tervei céljai vagy alapbol mik motiválják és kérdezni se kell.

De a gyk tele van olyan kerdésekkel mintha nem is párkapcsolatban lennének.

Ez a mit vennézek neki ajándékba kérdések is hogy azt se tudják minek örülne a párjuk. Nekem olyan fura.

ma 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit mintha egy beosztott filózna azon, hogy hogy kérjen fizetés emelést.
ma 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan. Elmondtam őszintén mit érzek.
ma 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"a házvásárlás folyamatban van"

Akkor úgy lesz jó, ahogy elterveztétek.

"eljegyzés-házasság-gyerek témára gondolok" - Most? Nem a házvásárlás előtt beszéltetek erről?

ma 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg a kezét.
ma 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj már a lépcsőről mert fel akarok menni, légyszi.
ma 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 Pontosan erre gondoltam én is.
ma 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!