Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értetnétek meg egy kollégátokkal, hogy nem vagytok vevők szexkapcsolatra, ha ezt már így direktben közöltétek vele és azt hiszi, hogy csak vicceltek?
Ahhoz sincs köze hogy en arrol papoljak neki mikor élek nemi életet meg mikor nem.
Bele se mennék vele ilyen témába eleve már az sértő hogy a nemiszervemről kéne beszélni, meg hogy ő igy összerak magában magával.
Én már csak azert is rávágtam már egy ajtot egy karbantartora nikor minden reggel azzal jön jol aludtam e volt e valami éjszaka.(megd.gtak e).
Ahhoz sincs köze hogy szexkapcsolat neked bejon e vagy nem.
Már ott elcseszed hogy belemész a témába es magadrol magyarázkodsz.
Nincs joga se célozgatni se kèrdezni sem intim dolgokrol es magánszférárol.
"Zavar a folytonos célozgatása, hogy majd egyszer úgyis feladom az ellenállást"
Milyen béka segge alatti önbecsülés kell ahhoz, hogy így akarjon valaki rávenni egy nőt a szexre? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hogy lehet nem elég direkt az a mondat, hogy "nem fogok veled lefeküdni soha" vagy a "nem fogunk mi sose szexelni egymással"?
Ezekután 2 hétig békén hagyott, majd újból kezdte, mintha mi sem történt volna. Már csak annyit mond mindig, hogy "na meggondoltad már magad?"
Pusztulj a kur..va anyadba,senki nem kívancsi retkes pöc..södre.
Mondjuk ezen is csak egy darabig sértődnek meg.Menj a főnökhöz,és ha van több kollégád azoknak is mondd el,hogy mi van.Vagy ha vannak ismerőseid akik elbeszelgetnek vele,akkor kérd meg őket.Sajnos sokszor csak egy másik férfitól ilyednek meg.
Már a szavakat se kéne használni. Veled lefekudni meg ilyen kifejezések.
Nagyon gáz ahogy nyomod.
A meggondoltad magadra is terelni kéne pl.szerintem nem fog esni nem hoztam ernyőt meggondoltam ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!