Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan működnek ezek a szexkap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működnek ezek a szexkapcsolatok? Szerintetek ez nekem megoldás lehet?

Figyelt kérdés

Most lehet engem furának hinni, de életemben egy kapcsolatom volt, 19 évesen vele vesztettem el, és egészen 24 éves koromig együtt is voltunk, tényleg szerettük egymást, és a kezemet is megkérte, viszont sokat beszélgettünk erről korábban is, de csak 5 év után merte nekem bevallani, hogy ő egyáltalán nem akar se gyereket, se kisállatot se semmi felelősséggel járó dolgot. Én pedig az a típus vagyok akinek kb 8 éves kora óta van egy listája a kedvenc neveivel (persze a 3-nál kicsit több név, hogy a férjem is beleszólhasson😅🤣). Persze mind ez a vetélésem után történt. Amikor én teljesen összetörtem, ő pedig lényegében örömtáncot járt, és semmiben nem segített. Majd el is hagyott. Mondanom sem kell, hogy az önbizalmam és a nőiességem a béka s.gge alá került, és teljesen kivoltam, az egész életemet vele terveztem. 6 hónap terápián vagyok túl, de még nincs vége.

A barátnőim szerint egy kötetlen szexkapcsolatot kéne kipróbálnom egy pasival (akivel ha találkozunk mindig flörtölünk, és tény hogy ilyen szempontból nagyon bejön), mert ezzel újra “nőnek érezhetném magam és az orgazmus sem árthat😉” (kb így támasztották ők alá). Én nem tudom, egyáltalán nem vagyok ebben biztos. Egyáltalán nem vagyok vallásos, sem prűd, de nem tudom tudnék-e érzelmek és kapcsolat nélkül szexelni. Valaki volt már ilyen helyzetben? Van valami tanácsotok? Bármit szívesen fogadok! Nagyon köszi! 25N

2023. júl. 16. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem megy az érzelmek és a szex különválasztása, akkor elkezdesz majd kötődni a partnerhez és nagyon meg fogod szívni. Ne csináld, szerintem.
2023. júl. 16. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem javaslom a leírtak alapján. Inkább még egy picit maradj egyedül, utána meg kezdj ismerkedni komolyabban.

Szerintem.

2023. júl. 16. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb, és szerencsésebb kapcsolatban is érezheted magad nőnek és lehet orgazmusod.

A barátnőid hülyeséget beszélnek.

2023. júl. 16. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
17%

Érzelmek nélkül ne csináld!

Barátkozunk? ;-)

2023. júl. 16. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

Ne csináld! Még akkor se ha úgy indulsz hogy nincs érzelem, csak mész, és dugsz egy jót! Sajnos a testeden kívül semmi más nem fog kielégülni.

Én megbántam!

Vagyis nem bántam meg mert akkor rájöttem, ha nem szerethetek senkit / mert nincs rá igény/ akkor minek is pasi???

Orgazmust "elintézek" magamnak én is!

2023. júl. 16. 13:29
 6/7 Macnab ***** válasza:
26%
Vágj bele..élvezd az életet..ha megvan a kémia ugyis több lesz mint egy alkalom..és az már viszony..onnan lehet kapcsolat..és megvannak a megfelelö alapok..
2023. júl. 18. 12:42
 7/7 anonim válasza:

Már bocsi de aki volt már hosszútávú szexkapcsolatban az tudja hogy olyan hogy érzelmek nélkül nem létezik és ez egy baromság. Igen is vannak érzelmek anélkül egy nagy kalap k@ka lenne az egész. És lehet kötődni és lehet szeretni is ha valaki tudja ezt tudatosan kezelni és elfogadni hogy nem örökké tart,ideiglenes állapot stb...

Én azért nem ajánlom neked mert még nagyon fiatal vagy,ne ilyesmiben keresd a boldogságodat mert sérülni fogsz. Inkább ismerkedj és magadba fektess. Nekem 2 éve van egy pasival szexkapcsolatom de válás utàn vagyunk mindketten . Ilyen fiatalon én nem mennék bele a helyedben .

2023. júl. 20. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!