Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltávolodásra lehet megoldás az eltávolodás?
Jelenleg van egy férfi, havonta együtt vagyunk pár napig, de minden nap írunk egymásnak. Néha telefonon is beszélünk.
Komolyabbak a dolgok, mint elsőnek gondoltam, de még mindig azt mondanám ilyen tartósabb sexkapcsolati kategória.
Mindent meg tudtunk beszélni, viszont történtek mostanában kétes szituk, írogatások. Úgy érzem távolságtartó lett, titokzatos és visszavonuló. El kezdett távolodni, de még ő sem tudja mi legyen, ne feszegessük a témát, az idő megoldja. Közben több másik nővel is kufircol.
Kedvelem, nagyon jó vele. Tényleg, mindenhogy.
Szerintetek megoldás lehet ha én is azt teszem, amit Ő? Kissé hanyagolni, ritkábban írni neki, hogy visszarázódjon eredeti állapotba a kapcsolat vagy el fogom veszíteni?
Inkább hagyd elveszni.
Ha időközben komolyabbra vágyna vele, arról tudnál, így meg egy vagy neki a sok közül. Gondolom az újak mellett neked már nem kell annyira teperni, ezért ír csak akkor, ha épp akar valamit.
Ha valaki eltavolodik, akkor ne kaparj utana. Te is tarts tavolsagot.
Ha visszajon, akkor csak fogadd orommel, ne vadaskodj. De ne is omolj a karjaiba egybol.
Hagyd, hogy megdolgozzon azert, hogy visszajohessen az eletedbe.
=
legyen sajat eleted, ne egy pasitol fuggjon a boldogsagod.
Ez a szexkapcsolat.
Ha távolságtartó leszel, nem fogja érdekelni, úgy is lefekszel vele. Ha meg nem, talál mást a többi mellé. Testiségről szól ez semmi másról. Kb. mint egy rongy, úgy képzeld el.
Szuper.. Köszönöm a válaszokat!
Majd lesz valahogy akkor. Valóban lehet ebben van igazság, amit mondott, hogy az idő megoldja... Sajnálom, mert amúgy normális ember és kár lenne ha vége lenne, de nem tudom elképzelni, hogy később is csak barátok legyünk. Hiszen a barátok nem ismerik a csokját a masiknak, pláne nem az egymás kozötti testiséget.
2-es vagyok. Duci a tested? Es akkor mi van?
Dugasra az is jo, ahogy lathatod.
Tudom, hogy felsz tole, hogy elveszited, hogy akkor meg ez se lesz es egyedul leszel teljesen, en is voltam ilyen helyzetben.
DE
Igazabol most se vagytok egyutt. "morzsakert" odaadod magadat egy olyan ferfinak akinek nem kellesz. Legyen egy kis onbecsulesed es ne hagyd magad kihasznalni! Meg akkor se, ha az a par nap, amit havonta egyutt vagytok az jo.
Nem mondom, hogy szakits vele, de azt igen, hogy te is kezdd el ot hanyagolni kicsit. Neha ne valaszolj neki, neha varj egy napot mire valaszolsz. Tudom, a jatszmazas nem szep, de o is jatszik veled. Elhuzogatja a mezesmadzagot, hogy porazon tartson.
Ha ir, legyel vele kedves, de ha nem ir, akkor te se!!!
Amugy csak egy kerdes, hogy vagy kepes elviselni, hogy tudod, hogy mas nokkel is egyutt van??
Egy ilyen no, aki ebbe belenyugszik, sose lesz ertekes a ferfiak szemeben. Szerintem. Nem bantani akarlak, csak elgondolkodtatni!
Le akar építeni.
Megtette az első lépést, a "viszonzást" várja .
Ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!