Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értetnétek meg egy kollégátokkal, hogy nem vagytok vevők szexkapcsolatra, ha ezt már így direktben közöltétek vele és azt hiszi, hogy csak vicceltek?
Én mindig le tudtam építeni az olyan férfiakat, akiktől nem akartam semmit.
Semmi köze ahhoz, hogy te akarsz-e bárkivel egyéjszakás kalandot, vagy nem.
A lényeg az az, hogy VELE egész biztosa nem akarsz semmit.
Én az arcába vágnám, hogy nem tartom vonzónak egyáltalán, és soha nem tudnék vele semmilyen interakciót elképzelni. Ha ezek után is célozgat, akkor valami fogyatékos lehet. Vagy amit mondasz, az ellentmond a testbeszédednek.
Megvolt a közlés is, hogy tőle biztosan nem akarok semmit, de az az utáni "mosolyszünet" csak 6 hétig tartott....
Azóta pont őt jelölték ki a munkahelyi zaklatókkal foglalkozni, így esélyem sincs. Előbb rugnának ki engem, mint ő saját magát feljelentené.....
Mondd meg hogy hagyja abba, különben jöhet a hivatalos lépés (feljelentés zaklatásért).
Addig is készíts felvételt (vagy inkább többet) telefonnal egy ilyen esetről, ahol világos hogy ő mit akar és te is mondod hogy nem akarod, mert bizonyíték is kell egy perben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!