Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik milyen esetben lépnek ki szónélkül egy barátság extrákkal kapcsolatból?
Miért léptek le minden szó és magyarázat nélkül?Ha hív,vagy ír a lány arra nem reagáltok semmit hanem egyszerűen eltüntük.
Ne gyertek azzal,hogy nem tartozik magyarázattal,mert ez csak egy laza kapcsolat.Mert a pasi az meg számonkért engem,hogy mikor,hol,kivel vagyok...meg egyszer konkrétan rákérdezett nálam,hogy tovàbbra is benne vagyok e a laza kapcsolatban vele,vagy már találtam e másik pasit esetleg.
Most minket kérs számon azért, amit valaki más mondott neked?
Akkor miért nem azt kérdezed, aki mondta azt neked?
Azért mert nem bírja el azt a konfliktust, ami egy szakítással jár… vagy egyszerűen ez a kényelmesebb megoldás neki és nem érsz számára annyit, hogy megerőltesse magát….
A helyzet az, hogy az ilyen viszony extra, de barátság nélkül. A barátokat nem szokás megbántani és ghostingolni….
Leírás alapján ez csak extra volt, ezért lépett le szó nélkül, miután talált mást/megunt.
Egyébként aki így számon kér azért teszi, mert neki ez a célja és ennek megfelelően cselekszik.
Ez csak szexkapcsolat volt, nem volt barátság.
Talált mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!