Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik milyen esetben lépnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik milyen esetben lépnek ki szónélkül egy barátság extrákkal kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Miért léptek le minden szó és magyarázat nélkül?Ha hív,vagy ír a lány arra nem reagáltok semmit hanem egyszerűen eltüntük.

Ne gyertek azzal,hogy nem tartozik magyarázattal,mert ez csak egy laza kapcsolat.Mert a pasi az meg számonkért engem,hogy mikor,hol,kivel vagyok...meg egyszer konkrétan rákérdezett nálam,hogy tovàbbra is benne vagyok e a laza kapcsolatban vele,vagy már találtam e másik pasit esetleg.

2023. júl. 14. 15:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sajnos az utolsó kapcsolatomat a nő részéről neveznêm barátság extrákkal dolognak. Ém sajnos nagyon szerelmes voltam. Sajnos tudta, hogy hogyan használjon ki, én hülye meg hagytam, csak hogy találkozzunk. Én lezártak, de egy darabig nem akarta elhinni. Ha nem szégyelt volna engem és minden nap akart volna találkozni a mai napig együtt lehetnénk, de így legalább találok igazi kapcsolatot. Én kétdeztem, mondtam. De amúgy volt olyan nő is az életemben, aki több randi után szótlanul eltűnt. Természetesen mind ugyan ez ellentétes oldalról is előfordulhat. Valószínűleg amúgy egy másik nővel egymásba szerettek, ahol komoly kapcsolat kezdett kialakulni. De azt amúgy csak az adott pasi tudhatja.
2023. okt. 6. 05:36
 22/24 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok. Elnézést kérek, tudom az előző válaszol nagy része off, csak gondoltam hasonló helzet sajnos ismerős, de férfi oldalról. Még azt viszont szeretném megkérdezni a kétdés kiírójától, hogy:

Kinek a részéről volt ez barátság extrákkal?

Mindkét részről, nő részéről, férfi részéről? Talán jobb válaszokat kapna miért történhetett így. De természetesen a férfi tudja tutira.

2023. okt. 6. 06:02
 23/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szerintem akkor is egy másik nővel egymásba szerettek és komoly kapcsolatot remélnek mindketten. De természetesen azért szakítani Veled élőben és szóban illett volna, még ha ez nem is volt komoly kapcsolat, csak barátság extrákkal.
2023. okt. 6. 06:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha valaki bármilyen kapcsolatból szó nélkül eltűnik, akkor nem képes se szerelemre se barátságra se az utána következővel, se senkivel. Kivéve ha félreértés van a dologban, és vérig van sértve valami miatt. De ez a ritkább, inkább az van hogy már egész életében meg volt sértődve az összes emberre és így nem számítanak neki semmit.
2023. okt. 6. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!