Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik milyen esetben lépnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik milyen esetben lépnek ki szónélkül egy barátság extrákkal kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Miért léptek le minden szó és magyarázat nélkül?Ha hív,vagy ír a lány arra nem reagáltok semmit hanem egyszerűen eltüntük.

Ne gyertek azzal,hogy nem tartozik magyarázattal,mert ez csak egy laza kapcsolat.Mert a pasi az meg számonkért engem,hogy mikor,hol,kivel vagyok...meg egyszer konkrétan rákérdezett nálam,hogy tovàbbra is benne vagyok e a laza kapcsolatban vele,vagy már találtam e másik pasit esetleg.

2023. júl. 14. 15:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
10-es, sok ferfi tisztelik azokat a noket, akik dugnak. Ok kapcsolatban is vannak az adott novel. Azok, akik nem tisztelik a noket, na azok csak dugjak oket. Nemcsak ot nem tiszteli, egyiket sem. Azt akarom mondani, hogy a megfigyelesed jo, csak az okot es okozatot cserelted fel. A kerdezo egy noket nem tisztelo ferfival dugott. Ez elnevezte fancy kapcsolatnak, majd a vegen rajott, hogy nem tiszteltek. Lassan eljut oda, hogy o nem is akarta ezt, meg ki is hasznaltak, ami szinten valos. Megvannak az allomasai ennek, meg az elejen tart. Nem bun, ha egy no szeret szexelni. Az igenytelenseg az, ami miatt megszoljak. A ferfiak igenytelenek szexualis teren, nem veletlen a mondas, hogy a noket ketszer is. A nok viszont igenyesek szoktak lenni, amit erteknek tart mindket nem. Aki ebbol lead, azt pedig el es megitelik. Megegyszer irom, nem azert itelik el, mert szereti a szexet. Szet tudod valasztani a kettot, igaz?
2023. júl. 14. 17:53
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

Azért ítélik el a nőket, mert akárkivel sok nő összefekszik! Volt vagy 50 partnere, átadták a haverok és megvan a híre mekkora lotyó és azért fekszik le vele ő is, vagy hozzá se nyúl.

Nem igaz, hogy mindegyik nő válogat...

2023. júl. 14. 17:56
 13/24 anonim ***** válasza:

"Az üzenet:

Ebben igazad van látod.Pont azután lépett le miután számonkért.1 héttel utána már le is lépett....csak nem értem a logikát akkor sem.Minek kér számon,azért mert ő leakar lépni?Nem látom az összefüggést.Te érted?"

Nem volt biztos benne, hogy le akar lépni, ezért számonkért, korlátozott, hogy csak az övé légy.

Szerintem nem érdemes logikát keresni, hiszen mindenki másképp gondolkodik. Hogyha neked kevés a szexkapcsolat, akkor érdemes ennek megfelelően párt keresni. Ha valaki pedig szexkapcsolatban számonkér, most már tudod mit kell tenni, mi áll a háttérben.

2023. júl. 14. 18:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tiszteli azokat a nőket, akik párkapcsolat nélkül szexelnek velük"

És magát mennyire tiszteli? O is csak egy himr.banc.

2023. júl. 14. 18:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hiába szexkapcsolat. A birtoklási vágy mindig megvan. Te legyél csak az enyém, senki másé, légy kéznél amikor szükségem van rád, ellenben én bármit megtehetek.

Ferfi szemszögéből általában ez így működik 😅

A lelépés oka 10ből 9x a környezetemben illetve tapasztalatom alapján pedig mindig az volt amikor jött jobb, vagy elkezdett valaki más iránt érezni valamit stb stb

2023. júl. 14. 20:28
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
15-nek teljesen igaza van! Egy olyan kapcsolatban, ahol egy nő nem értékes igazán, inkább használati tárgynak tekintik.
2023. júl. 15. 11:15
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, én nem szoktam szó nélkül kilépni.
2023. júl. 15. 15:35
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Elment az esze...

Keress mást!

2023. júl. 16. 09:23
 19/24 anonim ***** válasza:
95%
Ez tipikusan a lecserelt egy jobbra eset. Erteked nem volt, a burkolatodnal meg lehet jobbat talalni, csak ido kerdese. Lejart az idod.
2023. júl. 16. 11:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha igényt tartanak egy kis egótuningra, miszerint ők milyen királyak, hogy egy nő majd kiakad miattuk. Viszont ha nem akad ki a nő, kikészülnek, és újra próbálkoznak.
2023. júl. 30. 02:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!