Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leghosszabb baratsag extrakkal kapcsolat, hany evesen?
Nekem volt ilyen kapcsolatom és van is jelenleg. Gimnáziumban az egyik legjobb barátom volt, azért lett vége, mert külföldre költözött. Borzasztóan hiányzott. Vele úgy voltunk, hogy akkor volt “extra”, amikor éppen nem voltunk párkapcsolatban. Párkapcsolat alatt a barátság maradt szex nélkül.
Most felnőttként egy nagyon gáz élethelyzet alatt mentem bele egy kollégámmal, de mivel mindketten foglaltak vagyunk, csak nagyon ritkán van extra, a barátság viszont stabil köztünk. Nekem válságban volt a házasságom, amikor indult ez a dolog. Hogy meddig lesz, meddig lehet fenntartani ezt, a válsz az, ameddig akarjuk. Valakinek pár alkalom, valakinek évek.
6 hónap 22 évesen.
Jóban voltunk, mindkettőnknek jól jött egy állandó szexpartner, sőt néha eljártunk ide-oda. Azért lett vége, mert eléggé ráuntunk a dologra. Túl sok időt vettünk el egymástól, és nem maradt energia/lehetőség másokkal ismerkedni.
Még mindig haverok vagyunk amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!