Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értetnétek meg egy kollégátokkal, hogy nem vagytok vevők szexkapcsolatra, ha ezt már így direktben közöltétek vele és azt hiszi, hogy csak vicceltek?
Akárhányszor megkérdezi, unott pofával annyit mondasz, hogy nem. Nem kell elhúzni a mondókát, simán mutasd meg neki, hogy untat.(szürke kő technika)
Amíg többet beszélsz, azt fogja hinni, hogy kérted magad.
Az esernyos utan erolkodni fog hogy nem azt kerdezte hanem tudod.
Te meg kerek szemmel nem, nem tudom. Aztan folyt lehet paprikákrumpli kéne vacsira. Majd szólok ha meggondoltam.
Amikor szexualis celozgatásokkal jon nem válaszolsz! Csak kerdezel hogy közöd? Vagy
Hozzam szoltál?
Aztan ne hari de en dolgozni vagyok itt
Neked nincs munkád?
Stb
Szexualis témákat ne engedj
Valami ilyesmit mondanék:
Ide figyelj X. Egyszer, utoljára és érthetően mondom, hogy ez egy munkahely, fejezd be az ide nem való célozgatásaidat, szexuális tartalmú megjegyzéseidet.
Nem vagyok rá vevő és felháborít, hogy van bőr a képeden ezt egy munkahelyen tolni huszadik alkalommal is.
Utoljára szóltam, hogy fejezd be. Ha nem hagyod abba, teszek róla, hogy többet ne legyen gondod a munkahely szó értelmezésével.
Kerülj el, hagyj békén, míg teheted.
"vagy nem akarja megérteni, hogy én csak párkapcsolatban élek nemi életet."
Semmi köze hozzá, hogy te kivel mikor élsz szexuális életet. Nem kell magyaarázkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!