Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig a jelenlegi párod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a jelenlegi párod a legnagyobb szerelmed?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor eddig ki volt? Mármint nem névre gondolok, hanem mi történt azzal a személyjel, hogy mai napig emlékezetes?
jan. 12. 12:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs legnagyobb szerelem ex iránt még kapcsolatban vagy mással normális embernél mivel kiheveri az exet és csak úgy kezd el ismerkedni. Mindegyik szerelem más hiszen más emberbe szeretsz bele, nem egymás klónjai vagyunk kérdező.
jan. 12. 12:22
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen tudom, nem is a mostani érzelmekre gondolok. Például visszatekintve belőlem sokkal több mindent hozott ki a 14-18 éves korig tartó szerelmem, mint az utána jövő 18-28 éves koromig tartó, pedig ott eljegyzés összeköltözés minden volt. És ami a legdurvább, hogy aztán jött egy 3 hónapig tartó plátói szerelem ami mindent elsöpört, még a 10 éves kapcsolatomat is.

Már egyiket sem szeretem, de visszatekintve, furcsa hogy az én sorrendem tetején egy 3 hónapos valaki áll, majd egy tini szerelem, és a legvégén egy 10 éves komoly kapcsolat.

És egy férfi kollégámmal is felmerült a téma, ő is bevallotta, hogy nem a mostani felesége a legnagyobb szerelme, hanem egy lány még 20 éves korából. Nem szerelmes már belé, csak egyszerűen visszaemlékezett amit akkor átélt, és mondta, hogy szerinte soha nem is fog már olyat érezni. Ettől függetlenül most imádja a feleségét.

Szóval ilyenekre gondoltam, érdekelnek más emberek tapasztalatai is.

jan. 12. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
3 hónapos valaki áll...Az nem szerelem kérdező hanem fellángolás. A szerelem másabb érzés, sokkal mélyebb, tisztább, értékesebb.
jan. 12. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Valaki mindig jobban tudja, hogy mire gondol a kérdező.

Nálam is volt hasonló, ugyanúgy, mint a Kérdezőnél, szintén furcsa sorrendben. Szerelem volt mindegyik.

jan. 12. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:

A platói dolog ami 3 hónapig tart sose szerelem hanem fellángolás. A szerelem később alakulHAT ki párkapcsolaton belül amikor már jobban ismered a másikat. A fellángolás azért fellángolás mert rövid ideig tart, mint a kérdező esetében pl. vagy maximum a szakemberek szerint millió megfigyelés után 2 évig. Azt váltja fel lehet kicsit előbb, később a szerelem ami nem olyan heves, nem olyan hirtelen, de az is eltartHAT még 1-2 évet. Azt követHETI a szeretet. Vagy váltakozik a kettő. Persze eltérések vannak, de mindenesetre 3 hónapos fellángolás egyáltalán nem szerelem.

jan. 12. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem igen. Azt hiszem én is a páromnak, sok cselekedetéből, és vallomásából szűrtem le. Nekem van 1 exem neki sokkal több. Nem tudom, de nem is akarom tudni. Az biztos, hogy velem érzi a legjobban magát. Én úgy vagyok vele, hogy a múltnak nincs helye a jelenben. Kivéve ha van az illetőnek gyereke egy másik kapcsolatból, akkor nyilván az más.
jan. 12. 13:43
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy, minek nevezzük, akkor a fellángolása volt a legintenzívebb az életében. (5-ösnek)
jan. 12. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindegy minek nevezzük hiszen kettő különböző fogalomról van szó nemhiába létezik az a két szó. A kérdező nincs tisztában az érzésekkel amelyek véletlenül se egyformák és úgy tűnik vágyik a fellángolásra szerelem helyett.

Eléggé szomorú.

jan. 12. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Nekem például olyan volt a legnagyobb szerelmem akivel együtt se voltam soha.
jan. 12. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:

#9 még egy picit sem? ;)

Nálam is, dettó ugyanez. Jó érzés egyébként!

jan. 12. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!