Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig a jelenlegi párod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a jelenlegi párod a legnagyobb szerelmed?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor eddig ki volt? Mármint nem névre gondolok, hanem mi történt azzal a személyjel, hogy mai napig emlékezetes?
jan. 12. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A jelenlegi előtt két kapcsolatom volt. Mindenkit másképpen szerettem, nem jobban vagy kevésbé. Más volt a szerelem 16 évesen, meg 26 évesen. Mind a két exem emlékezetes, egy távoli szép (meg kevésbé szép) emlék. De már semmit nem érzek, rég túl vagyok rajtuk. A jelenlegi párom olyan, mintha mindig együtt lettünk volna. Megvan az összhang, minden természetesen alakult ki. Már felnőtt fejjel jöttünk össze, úgy érzem, hogy igen, ennél jobb nem lehetne.
jan. 12. 17:21
 12/12 anonim ***** válasza:
A plátóiakról mindig megfordul a fejemben, hogy lehet, hogy belém is szerelmes (volt) valaki valahol, csak én nem tudok róla? Izgalmas lenne a szembesítés.
jan. 12. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!